Борис Джонсон знявся у кумедному відео з провідницями «Укрзалізниці»
Борис Джонсон знявся у кумедному відео з провідницями «Укрзалізниці»

Борис Джонсон знявся у кумедному відео з провідницями «Укрзалізниці»

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон став зіркою кумедного відео, опублікованого у мережі TikTok. Відео з'явилося приблизно 18 вересня на сторінці користувачки під ніком train_conductor. Ролик швидко став вірусним, зібравши майже 4 тис. вподобайок.

У відео, яке стилізоване під вступні кадри відомого серіалу «Друзі» , Борис Джонсон сидить на дивані в залі очікування «Укрзалізниці». До нього приєднуються провідниці та інші працівники компанії, і разом вони відтворюють початкові сцени популярного телесеріалу. Особливу увагу привертає шапка, яку Джонсон носить у відео.

@train_conductor_ Борис Джонсон - наяву 🫣 Справжній #друг #україна Доречі ви знаєте, що за шапка у #борисджонсон ♬ оригінальний звук - Провідник потягу 👩🏼‍✈️

Це подарунок, який йому вручили ще у 2023 році, із жартівливим написом: «Нумерація вагонів починається з голови поїзда» . Авторка допису зазначила, що політик так вподобав головний убір, що навіть носить його на роботу.

Відео швидко привернуло увагу користувачів, зібравши понад 4046 тис. вподобайок та понад 30 коментарів. Більшість коментаторів позитивно оцінили ініціативу, називаючи її «крутою колабою» і відзначаючи, що це «смішно та весело.» Проте, були й критичні відгуки: деякі користувачі висловлювали незадоволення, повторюючи пропагандистські наративи РФ.

Джерело матеріала
loader
loader