Путін збільшує штат збройних сил Росії до 2,4 мільйона: про що це свідчить
Путін збільшує штат збройних сил Росії до 2,4 мільйона: про що це свідчить

Путін збільшує штат збройних сил Росії до 2,4 мільйона: про що це свідчить

В етері 24 Каналу військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко пояснив, навіщо Кремль збільшує чисельність своїх збройних сил та про що це насправді свідчить.

До чого треба готуватися ЗСУ

Загально це говорить про те, що Росія в перспективі має намір воювати саме людським ресурсом. Це підтверджує той факт, що у країни-агресора закінчується техніка.

У росіян закінчується механізована компонента, зокрема основні бойові танки та бойові броньовані машини, й таким чином вони намагаються замінювати її людським ресурсом,
– мовив Коваленко.

Тобто рота, до якої входить 80 – 100 солдатів, потрібна Росії для того, щоб просунутися на 100 метрів. Відповідно, щоб пройти кілометр вглиб території України на одному з напрямків, окупантам потрібно буде приблизно 1000 знищених російських солдатів.

Потім окупанти повинні формувати фланги переважно вздовж автомобільних або залізничних шляхів Отже, починається рахування метрів квадратних по флангах й це ще втрати людського ресурсу. Тому Росія найближчим часом буде воювати саме людським ресурсом, техніки їм для цього не вистачатиме,
– зазначив військово-політичний оглядач.

За його словами, 2025 рік буде показовим у тому, як багато штурмів відбуватиметься людською компонентою і яка кількість механізованої компоненти буде під час цих штурмів.

Зверніть увагу! Розвідка Великої Британії вважає, що прагнення Путіна збільшити арміюбуде ускладненоважкими втратами, що продовжуються у війні проти України, і проблемами з набором особового складу,

Збройні Сили України повинні готуватися до того, щоб протидіяти великій кількості цього "м'яса", а це використання як пасивних елементів, зокрема фортифікаційних споруд, які будуть гальмувати просування піхоти, так й активних – бойові частини засобів ураження касетного типу, FPV-дрони тощо.

Теги за темою
Росія
Джерело матеріала
loader
loader