Сімейна пивоварня виробляє пиво із макаронів
Сімейна пивоварня виробляє пиво із макаронів

Сімейна пивоварня виробляє пиво із макаронів

Beyond Belief Brewing Co, дочірня компанія постачальника макаронних виробів Ugo Foods, анонсувала випуск нової лінійки пива, виготовленого з використанням макаронних відходів. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Цього місяця на полицях магазинів з’являться Pale Ale (4.7% abv), IPA (5.0% abv) та Vienna Lager (4.2% abv), які можна буде придбати через Ocado (рекомендована ціна: від 8.50 до 8.75 британських фунтів за 4 банки по 330 мл). Компанія планує оголосити про нові точки продажу в найближчі тижні.

Beyond Belief Brewing Co є відгалуженням сімейного бізнесу Ugo Foods, який спеціалізується на макаронах і працює вже в четвертому поколінні. 

Ідея створювати пиво з макаронних відходів народилася у команди під час карантину через Covid-19 у 2020 році, коли вони шукали спосіб використання неминучих відходів. 

За словами Фредді Уго, голови бренду та правнука засновника Ugo Foods, спершу ніхто не вірив, що це спрацює, тому вони почали з експериментів на кухні, буквально кип’ятячи макарони, щоб створити домашнє пиво на основі макаронів замість ячменю — і їм вдалося.

Згодом компанія інвестувала в невелике обладнання та провела масштабніші випробування, змішуючи макарони з ячменем у співвідношенні 50:50. Ця пропорція дозволила досягти оптимальної екстракції цукрів для виготовлення різних стилів пива. 

Метод заміщення макаронних відходів як основної сировини був запатентований у Великій Британії, і Beyond Belief Brewing Co вже експериментує з іншими продуктами. 

Наприклад, нещодавно було випущено ірландський стаут (4.5% abv), виготовлений з відходів флапджеків (запечені батончики) від одного з найбільших виробників випічки у Великій Британії.



Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader
loader