У Великій Британії судять жінку за публікацію фото коханки її батька на сайті ескорту
У Великій Британії судять жінку за публікацію фото коханки її батька на сайті ескорту

У Великій Британії судять жінку за публікацію фото коханки її батька на сайті ескорту

Елеанор Браун завантажила на вебсайт ескорт-послуг інтимні фото жінки, яка колись була коханкою її батька. Вона також опублікувала її номер телефону, після чого жінці почали телефонувати невідомі чоловіки.

У суді Елеанор зізналась у скоєному. За це 24-річній жінці тепер загрожує ув’язнення.

Минулого тижня у суді стало відомо, що Елеанор також опублікувала номер телефону чоловіка колишньої коханки батька, аби йому теж телефонували.

Зазначається, що це викликало в екскоханки “глибоке, нудотне почуття паніки”, а також негативно вплинуло на бізнес її чоловіка.

Джефф Браун – батька Елеанор – мав інтимні зв’язки з жінкою понад десять років тому. Обоє на той час були офіційно одружені з іншими людьми.

Про те, що у Джеффа Брауна була коханка, його сім’я дізналась у 2015 році, коли його дружина Сара – з якою він досі у шлюбі – знайшла інтимні фото коханки, які вона передала її чоловіку.

Через сім років Елеанор почала переслідувати колишню коханку батька. Вона писала принизливі коментарі про жінку на вебсайті компанії її чоловіка та надсилала йому інтимні фото його дружини у WhatsApp.

Елеанор також зв’язалась з донькою пари і пригрозила зробити так, щоб “твоя мама ніколи не забула, що вона зробила з моєю сім’єю”.

Також з’ясувалось, що публікувати фото екскоханки на сайті ескорт-послуг Елеанор допомагала її сестра Софі, яка була поліціянткою у Західному Йоркширі. Після того, як стало відомо про цей вчинок, їй пожиттєво заборонили займатись правоохоронною діяльністю.

На судових слуханнях повідомили, що сестри планували опублікувати оголені фото екскоханки на вебсайті Gumtree та рекламувати її секс-послуги за 5 фунтів стерлінгів. Та згодом вони вирішили завантажити фото на сайт ескорт-послуг.

На суді зауважили, що більшість дій виконувала саме Елеанор, однак Софі “ініціювала та заохочувала” сестру.

Сторона обвинувачення охарактеризувала дії Елеанор як “підлі та навмисні” з метою “завдати страждань задля помсти”.

Елеанор спершу заперечувала причетність до розповсюдження особистих інтимних фото без згоди, але згодом визнала себе винною, за хвилину до того, як їй довелося давати свідчення на свій захист.

Вирок Елеанор винесуть наступного місяця. Суддя заявив, що “майже напевне” жінці загрожує ув’язнення, однак до винесення вироку її дозволили відпустити під заставу.

Джерело матеріала
loader
loader