Неймовірна футбольна головоломка: потрібно знайти дивний м'яч за 14 секунд
Неймовірна футбольна головоломка: потрібно знайти дивний м'яч за 14 секунд

Неймовірна футбольна головоломка: потрібно знайти дивний м'яч за 14 секунд

Головоломки можуть бути чудовим способом провести дозвілля, а любителі футболу отримають перевагу, розгадуючи це завдання.

Що більше ви тренуєте свій мозок, розв'язуючи головоломки, то більш тренованим він стає. Якщо сьогодні ви не розгадали ще жодного завдання, то зараз саме час цим зайнятися. Лише люди з високим IQ здатні розгадати нову складну головоломку на футбольну тематику.

У цій головоломці потрібно знайти дивний м'яч з понад ста інших. Усі м'ячі ідентичні, та лише один відрізняється. У гравців є всього 14 секунд, щоб його знайти, пише Mirror.

Щоб швидко розв'язувати головоломки, немає простого шляху - потрібно тренуватися знову і знову. До речі, такі завдання можуть покращити когнітивне здоров'я, оскільки вони сприяють неврологічній стимуляції.

Підказка. М'яч, який ви шукаєте, знаходиться в середині зображення.

Правильна відповідь опублікована нижче.

Правильна відповідь на головоломку / mirror.co.uk

Якщо ж ви впоралися з поставленим завданням, то варто кинути собі ще один виклик - у наступній оптичній ілюзії потрібно буде відшукати бобра серед великої кількості капібарів. Це нелегко буде зробити, адже бобер сховався дуже добре.

Також спробуйте відшукати сову на картинці. Вона настільки добре сховалася, що з першого погляду неможливо зрозуміти, де саме вона може бути.

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader
loader