У Львові відкрили обласний пластовий центр
У Львові відкрили обласний пластовий центр

У Львові відкрили обласний пластовий центр

У Львові в суботу відкрили обласний пластовий центр імені Олександра Тисовського.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, передає Укрінформ.

“Для всіх пластунів Львівщини, а це понад 4500 людей, сьогодні відчинив двері Львівський обласний пластовий центр імені Олександра Тисовського. Коли ми будували його за кошти з обласного бюджету, то дуже хотіли, щоб цей центр став для пластунів місцем менторства та допомоги у створенні нових осередків. Простором для навчання, вишколів, заходів патріотичного, спортивного, культурного, освітнього спрямування. Простором радості”, - зазначив Козицький.

Він зауважив, що на Львівщині діє найбільша мережа пластових осередків в Україні.

“Я впевнено можу сказати, що саме ця організація найбільш глибоко працює з дітьми й молоддю, з яких виростають гідні люди та гідні громадяни своєї держави. Усвідомлюючи вагомість місії пласту, ми уже четвертий рік поспіль підтримуємо з обласного бюджету його розвиток. За цей час вдалося створити дев'ять нових пластових осередків у нашій області. Ще три - у Східниці, Мостиськах і Бродах вже подали документи, очікуємо, що вони запрацюють до кінця року”, - написав Козицький.

Як повідомлялося, в освітньому центрі Світлиця/Svitlytsya та у громадському центрі «Українське Серце» у Лісабоні відбулася презентація української міжнародної скаутської організації «Пласт».

Фото: Максим Козицький

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader