Відома українська співачка записала фіт з російським гуртом: як вона відреагувала на скандал
Відома українська співачка записала фіт з російським гуртом: як вона відреагувала на скандал

Відома українська співачка записала фіт з російським гуртом: як вона відреагувала на скандал

У кліпі також можна помітити українського танцівника Дмитра Жука. Він став відомий після участі у шоу "Танці з зірками". Згодом чоловік почав танцювати у колективі Тіни Кароль, з якою йому навіть приписували роман.

Ще один українець був дотичний до створення кліпу. Зокрема, над хореографією працював Костянтин Коваль, який допомагав створювати багато популярних українських шоу.

Відомо, що російський гурт "Аигел", з яким Dakooka заколабилася, написав трек до пропагандистського серіалу "Слово пацана". У ньому показана Росія у "всій своїй красі". Варто зазначити, що солістка гурту Айгель Гайсина – татарка, яка проживає у Німеччині. Попри це, жінка заявляла, що Росія – це ще одна її частина.

Реакція Dakooka на скандал з російським гуртом

Днями видання "Факти" звернулося до Dakooka, аби запитати про її фіт з російським гуртом "Аигел". Співачка повідомила, що з російських артистів вона співпрацює лише з цим колективом. Артистка заявила, що гурт є "не рекомендованим" у Росії. Його учасники проти війни в Україні та проживають у Берліні.

Людям достатньо того, що я випустила пісню з російським гуртом. І ніхто не дивиться глибше. Люди завжди будуть мене хейтити, що б я не зробила. Я вже це проходила,
– поділилася Dakooka.

Dakooka зізналася, що розуміла якими будуть наслідки після колаборації з російським гуртом. Вона запевнила, що проти війни та не толерує росіян, однак дівчина також проти, щоб будь-де страждали мирні жителі. Судячи з такої відповіді, співачка займає позицію голуба миру, як і деякі інші українські знаменитості.

Зауважимо, що танцівник Дмитро Жук скандал ніяк не коментує.

Хто така співачка Dakooka

  • Хоч співачка Dakooka родом з Чернівців, але переважно записує російськомовні треки. За це її часто критикують. Артистка колись ділилася, що виросла у російськомовній родині, навіть бабуся співала колискові російською. Тому дівчина вважає цю мову своєю улюбленою.
  • Коли з'явилися квоти на україномовну музику, Dakooka негативно відреагувала на таке нововведення. Зокрема, співачка заявила, що її примушують писати пісні українською мовою.
  • За свою кар'єру Dakooka давала багато концертів у Росії. Її виступи в українських містах навіть скасовували через це, оскільки тоді вже тривала війна на Донбасі.
  • У 2022 році співачка потрапила у черговий скандал. Річ у тім, що вона перемогла в одній з номінацій на премії Yuna. Тоді українці висловили своє незадоволення. Люди заявляли, що Dakooka, яка замовчує повномасштабне вторгнення та довгий час виступала у Росії, не заслуговує на перемогу.
Теги за темою
Скандал музика
Джерело матеріала
loader