Канадський Roshel займається виробництвом вдосконаленого панцерника KF411
Канадський Roshel займається виробництвом вдосконаленого панцерника KF411

Канадський Roshel займається виробництвом вдосконаленого панцерника KF411

Roshel, провідний канадський виробник бронетехніки, оголосив про придбання автомобіля KF411 Mine-Resistant Ambush Protected (MRAP) у Panzer South Africa.

KF411, який зараз випускається під торговою маркою Roshel, пропонує вдосконалений захист персоналу в умовах підвищеної небезпеки та містить сучасні захисні технології.

У своїй заяві генеральний директор і засновник Roshel Роман Шимонов сказав, що даний автомобіль є дуже важливим для розширення виробничих потужностей компанії.

KF411 має монококовий корпус, який забезпечує балістичний захист STANAG 4569 рівня 3 і захист від вибуху STANAG рівня 4, забезпечуючи безпеку для військового персоналу. Його V-подібний корпус спеціально розроблений для відволікання сили вибухів, забезпечуючи критичний захист пасажирів від наземних мін і саморобних вибухових пристроїв (IED).

Перевірену конструкцію автомобіля буде вдосконалено інтелектуальними системами та новими технологіями, щоб відповідати зростаючим вимогам сучасного оборонного середовища.

Виробництво KF411 вже триває, і Roshel планує отримати автомобіль до кінця 2024 року, а всі необхідні балістичні та вибухові випробування планується завершити в 4 кварталі цього року. Замовлення приймаються, щоб задовольнити зростаючий попит на MRAP з високим рівнем захисту, який добре підходить для багатонаціональних миротворчих, гуманітарних місій і операцій під керівництвом ООН та інших глобальних коаліцій.

Очікується, що оновлений KF411 буде розгорнутий у різноманітних оперативних контекстах, включаючи військові, охоронні та гуманітарні місії, збільшуючи можливості збройних сил у всьому світі.

Джерело матеріала
loader