7 років за ґратами проведуть двоє киян за пограбування свого знайомого
7 років за ґратами проведуть двоє киян за пограбування свого знайомого

7 років за ґратами проведуть двоє киян за пограбування свого знайомого

7 років за ґратами проведуть двоє киян за пограбування свого знайомого - Фото 1

Нагадаємо, подія відбулась наприкінці березня цього року – тоді до Дніпровського управління поліції звернувся 43-річний чоловік та повідомив, що двоє чоловіків пограбували його.

Як з’ясували правоохоронці, до вчинення злочину причетні двоє місцевих мешканців 1991 та 2002 року народження. Останні прийшли до потерпілого на роботу та почали вимагати у нього гроші, які той нібито їм заборгував.

Не отримавши бажаного, спільники силою відібрали у чоловіка його мобільний телефон, сумку з особистими речами та скарбничку, в якій знаходилось близько тисячі гривень, після чого втекли.

У ході розшукових заходів працівники сектору кримінальної поліції відділу поліції №4 Дніпровського управління поліції впродовж дня затримали підозрюваних в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Правоохоронці вилучили у фігурантів речові докази, крім грошей, які ті встигли витратити.

Тоді слідчі повідомили чоловікам про підозру та скерували обвинувальний акт до суду. На час слідства чоловіки перебували під вартою. Вироком, Дніпровського районного суду міста Києва фігурантів було визнано винними у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, та засуджено до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader