У Києві 33-річна жінка вдарила ножем нову дівчину колишнього чоловіка
У Києві 33-річна жінка вдарила ножем нову дівчину колишнього чоловіка

У Києві 33-річна жінка вдарила ножем нову дівчину колишнього чоловіка

У Києві 33-річна жінка вдарила ножем нову дівчину колишнього чоловіка - Фото 1

Підозрювана зустрілась з чоловіком для вирішення питань, пов’язаних з вихованням спільної дитини, однак на зустріч прийшла і нова співмешканка. Під час розмови, яка переросла у конфлікт, фігурантка дістала ніж та вдарила ним суперницю у живіт. За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія трапилась в Оболонському районі столиці. До поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що біля будинку на проспекті Оболонському знаходиться його жінка з ножовим пораненням. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, оперативники та карета швидкої допомоги.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що фігурантка зустрілась з колишнім чоловіком для вирішення питань, пов’язаних з вихованням спільної дитини, однак на зустріч прийшла і нова співмешканка. Під час з’ясування відносин між жінками розпочався конфлікт, який в подальшому переріс у бійку.

Порушниця дістала ніж та вдарила ним суперницю у живіт. Потерпілу лікарі госпіталізували до медичного закладу із проникаючим ножовим пораненням.

Слідчі затримали 33-річну нападницю та повідомили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader