Відома співачка у сльозах висловилася про стосунки з гумористом Середою на тлі кризи: "Болюча тема"
Відома співачка у сльозах висловилася про стосунки з гумористом Середою на тлі кризи: "Болюча тема"

Відома співачка у сльозах висловилася про стосунки з гумористом Середою на тлі кризи: "Болюча тема"

MamaRika пояснила, як вони долають складний період.

Українська співачка MamaRika поділилася своїми хвилюваннями за шлюб з гумористом Сергієм Середою.

Виконавиця зізналася, що їхні стосунки досі переживають наслідки серйозної кризи, яка виникла під впливом багатьох чинників. Зокрема, MamaRika зі сльозами на очах чесно розповіла про власні побоювання, що їм з Сергієм ніколи не вдасться повністю відродити почуття, зруйновані війною, батьківством і рештою речей.

"Ми досі в процесі налагоджування. Це болюча тема. Впливає все. Три роки повномасштабної війни. Це не відбувається в один момент. Карантин, важка вагітність, відсутність роботи. Ти себе накручуєш. Потім повномасштабна війна, коли моєму сину 6 місяців. Воно позначається на тобі. І зараз ти можеш навіть не усвідомлюючи образити. Переходяться межі, бо твій психічний стан стає неконтрольованим. Діти – це теж випробування. І ми потонули просто не усвідомлюючи. Ми стали спати спина до спини. Ми не можемо з цього вийти. І насправді зараз краще. Але мені інколи здається, що в тому психічному стані, в якому я перебуваю, ми ніколи вже не повернемо ті відчуття. Бо ми дорослі й на багато речей заплющуємо очі. Дуже хвилююся, що ми не зможемо це повернути", - розповіла зірка в інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Тим не менш, подружжя докладає максимум зусиль, щоб владнати ситуацію. Як говорить MamaRika, їм дуже допомагає час наодинці.

"Ми, наприклад, їдемо на вихідні тільки вдвох без дитини. Просто валяємося в ліжку, кохаємося й дивимося фільми. Це допомагає. Але лякає, а що якщо не вийде, не вигребемо?..", - додала виконавиця.

  • Аліна Гросу вперше повністю показала свого чоловіка – відомого російського актора
  • Відомий співак назвав Тіну Кароль "стервом" і зізнався, про що через неї шкодує
  • У Мережу "злили" фото квартири Олега Винника в Німеччині та здивували, де вона розташована
Джерело матеріала
loader