Актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков вперше розповіли про своє весілля та ревнощі у шлюбі
Актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков вперше розповіли про своє весілля та ревнощі у шлюбі

Актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков вперше розповіли про своє весілля та ревнощі у шлюбі

Зірка фільму "Довбуш" Сергій Стрельніков та актриса "Перших ластівок" Вікторія Литвиненко знялися разом для digital-обкладинки Viva! і вперше розповіли про своє весілля. За словами подружжя, вони були знайомі зі студентських років, але тісно почали спілкуватися лише на зйомках серіалу "Володимирська, 15", після чого почали зустрічатись. Пара зіграла невелике весілля сім років тому. За задумом Сергія, наречена йшла до вівтаря під звуки шотландської волинки.

– Весілля не одразу зіграли, бо з такими характерами, як у нас, треба навчитися жити разом, – зазначив Сергій.

- Ми з Сергієм інколи дуже емоційні, - наголосила Вікторія.

- Я інтровертна натура і інколи легко спалахую, коли на аргументи Віки треба знайти свої аргументи, ну, як зазвичай все це відбувається у подружніх пар. Коли виникає якесь питання, ми можемо доволі емоційно поговорити одне з одним, – уточнив актор.

- У нас було невелике весілля, і кожного разу, як його згадую, мені хочеться знову вийти заміж за Сергія. Це був класний і щасливий день нашого життя, – зізналася Литвиненко.

- Коли я забирав Вікторію з салону краси, і ми мали їхати на локацію, де відбувалося весілля, я зустрів чоловіка, який грав на волинці. Одразу вирішив, що Вікторія має йти до вівтаря під звуки шотландської волинки. Бо мені подобається все шотландське, - наголосив Стрельников.

Подружжя намагається не давати одне одному приводів для ревнощів. Ба більше, вони своєрідно ставляться до популярності та до пильної уваги з боку шанувальників.

- Ми не даємо приводів. Ми за чесність. Якщо я розумію, що моя дружина може подобатися іншим чоловікам, бо Вікторія дуже красива, я не можу до цього ставитися дуже спокійно. Тому так, звісно, що я ревнивий, – зізнався Сергій.

- Але Сергій вміє це так приховувати, що мені здається, що він абсолютно не ревнивий, – заявила Вікторія.

- Коли тобі подарували троянди, то, пам’ятаю, що нервувався сильно з цього приводу. Приходжу додому і бачу великий букет троянд. Троянд рівно стільки, скільки їй років. І я причепився до дружини – звідки в тебе ці троянди? Пам’ятаю, як завівся через це. В свою чергу я намагаюся своїй дружині не давати приводу ревнувати, - зазначив актор.

Стрельніков відомий українським глядачам за ролями у серіалах "Кріпосна", "Трюкач", "Пристрасті по Чапаю", "Катерина" та фільмах "Безславні кріпаки", "Довбуш", а Вікторія Литвиненко знайома за ролями у серіалах "Сашка", "Гречанка" "Перші ластівки". У пари є п'ятирічний син Сільвестр та 12-річна дочка Вікторії Варвара від шлюбу з ексчоловіком Романом Ясиновським.

У пари є п'ятирічний син Сільвестр та 12-річна дочка Вікторії Варвара від першого шлюбу Фото: viva.ua

Джерело матеріала
loader
loader