Камалія повідомила про смерть дядька та показала архівні сімейні кадри з ним
Камалія повідомила про смерть дядька та показала архівні сімейні кадри з ним

Камалія повідомила про смерть дядька та показала архівні сімейні кадри з ним

У родині співачки Камалії горе. 22 вересня з життя пішов рідний дядько артистки Володимир, який також був її хрещеним батьком. За словами зірки, серце родича не витримало через тяжку хворобу. Співачка раніше розповідала, що у дядька виявили онкологію, він пережив кілька важких операцій. Після однієї з них чоловік впав у кому і був підключений до апарату ШВЛ, але через деякий час прийшов до тями.

- Друзі, щиро дякую всім, хто переживав і молився за мого дядька Володю. Ми до останнього вірили, що він подолає хворобу, але, на жаль, його серце не витримало... 22 вересня пішов із життя мій рідний дядько та хрещений тато Володимир Прядко, - написала виконавиця в Instagram.

У соцмережах Камалія опублікувала кадри із сімейного архіву, де вона співає дуетом із дядьком на березі Блакитних озер Чернігова.

– Сьогодні ми провели його в останню путь. За три роки наша родина втратила трьох рідних дядьків, трьох братів моєї мами Інни Петрівни: Василя, Олександра та сьогодні Володимира, мого хрещеного. З п'яти братів залишилися лише Юра та Микола, який живе у Харкові, - зазначила артистка.

Камалія понад 20 років була одружена з бізнесменом Мохаммадом Захуром. Пара оголосила про розлучення у квітні 2023 року. Експодружжя має дві дочки-близнючки Арабелла і Мірабела. У бізнесмена також є старший син Арман та дочка Тетяна від попереднього шлюбу. Найвідоміші хіти Камалії - "От заката до рассвета", "Люблю тебя", "Игра с огнем" и "Вільна".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Джерело матеріала
loader
loader