"Київстар" запускає новий код 077: що зміниться для абонентів
"Київстар" запускає новий код 077: що зміниться для абонентів

"Київстар" запускає новий код 077: що зміниться для абонентів

Мобільний оператор "Київстар" отримав новий код мережі — 77 (+380 77), що дозволить розширити доступність телефонних номерів для українців.

Нові номери починатимуться з 077, але для вже існуючих абонентів це не матиме жодних змін. За інформацією Національної комісії з регулювання електронних комунікацій (НКЕК), дозвіл на використання цього коду видано на 5 років. Це дозволить оператору підключити до мережі до 10 мільйонів нових номерів.

Смартфон. Фото: Youtube

"Київстар" вже активно інтегрує новий код у свою систему, що запобігатиме дефіциту вільних номерів у найближчі роки. Новий номерний ресурс забезпечить подальший розвиток послуг компанії та підтримає стабільну роботу мережі. "Вважаємо, що цей номер принесе удачу власникам" - впевнені у компанії.

За даними MZU (Мобільний Зв'язок України), компанія очікує, що новий код не лише допоможе уникнути проблем з нестачею номерів, але й полегшить роботу в разі технічних збоїв у мережі. Додатковий ресурс також дасть можливість витримувати необхідний карантинний період для вивільнення старих номерів, що зменшить кількість скарг від абонентів.

Завдяки цій новації "Київстар" зможе підтримувати високу якість зв'язку та стабільний розвиток своїх послуг, навіть у періоди підвищеного попиту.

Раніше ми розповідали про безкоштовні дзвінки, інтернет та квитки на зірковий концерт: "Київстар" приготував українцям подарунки – як скористатися

Також вас може зацікавити, як не переплачувати за "непотрібні" послуги мобільних операторів

Джерело матеріала
loader