MamaRika зі сльозами на очах розповіла про кризу у стосунках із чоловіком: Це болюча тема
MamaRika зі сльозами на очах розповіла про кризу у стосунках із чоловіком: Це болюча тема

MamaRika зі сльозами на очах розповіла про кризу у стосунках із чоловіком: Це болюча тема

Співачка MamaRika розповіла про кризу у шлюбі з гумористом Сергієм Середою. Ще рік тому артистка зізналася, що пара переживає непростий період у стосунках, а в інтерв'ю Маші Єфросініній поділилася побоюваннями, що їм із чоловіком ніколи не вдасться повністю відродити колишні почуття. За словами виконавиці, переломний момент у стосунках стався ще за часів пандемії коронавірусу, її вагітності і все погіршилося після початку повномасштабної війни.

- Ми досі у процесі налагодження. Це болюча тема. Впливає на все. Три роки повномасштабної війни. Це не відбувається одночасно. Карантин, тяжка вагітність, відсутність роботи. Ти себе накручуєш. Потім повномасштабна війна, коли моєму синові 6 місяців. Воно позначається на тобі. І зараз ти можеш навіть не усвідомлюючи образити. Переходяться межі, тому що твій психічний стан стає неконтрольованим. Діти – це також випробування. І ми потонули просто не усвідомлюючи. Ми стали спати спина до спини. Ми не можемо вийти з цього. І справді зараз краще. Але мені іноді здається, що в тому психічному стані, в якому я перебуваю, ми ніколи не повернемо ці відчуття. Тому що ми дорослі і на багато речей заплющуємо очі. Дуже хвилююсь, що ми не зможемо цього повернути, – розповіла зі сльозами на очах співачка.

Артистка зазначила, що зараз вони з коханим докладають максимум зусиль, щоб залагодити ситуацію і намагаються частіше проводити час вдвох.

- Іноді здається, що все гаразд. Є періоди ейфорії, коли я відчуваю: ми вирівнюємося. Але потім поблизу твого будинку прилітає або щось відбувається, тебе вибиває наглухо і ти знову починаєш відчувати цей момент черепашки, ти віддаляєшся. Так ніби кожен сам собою, - уточнила співачка. - Ми, наприклад, їдемо на вихідні лише вдвох без дитини. Просто валяємось у ліжку, любимо та дивимося фільми. Це допомагає. Але лякає, а що як не вийде, не вигрібемо? Чому ці сльози, бо лякає, а що як не вигрібемо, не вийде?

Минулого року MamaRika розповідала, що раніше в їхніх стосунках не було місця для ревнощів і панувала довіра. З роками ситуація змінилася - особисті кордони пари розмилися, вони забули, якими були раніше.

MamaRika та Сергій Середа разом понад дев'ять років, з яких чотири живуть у шлюбі: у січні 2018 року відбулися їхні заручини, а у березні 2020 року – весільна церемонія на пляжі острова Панган у Таїланді. Подружжя має сина Давіда.

MamaRika зі сльозами на очах розповіла про кризу у стосунках із чоловіком: Це болюча тема - Фото 1
Джерело матеріала
loader