Усик присвятив зворушливий пост дружині в день 15-ї річниці весілля
Усик присвятив зворушливий пост дружині в день 15-ї річниці весілля

Усик присвятив зворушливий пост дружині в день 15-ї річниці весілля

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик привітав дружину з річницею весілля, показавши рідкісні кадри з сімейного архіву. Пара пов'язала себе узами шлюбу 15 років тому. На честь свята спортсмен опублікував зворушливий пост, висловивши слова вдячності та кохання обраниці.

- Моя неймовірна Катерино, моя квітка, світло моїх очей, світло моїх очей, сьогодні у нас річниця 15 років з дня весілля, але загалом понад 20 років ми разом. За цей час ми багато з тобою досягли, у нас було багато труднощів, які ми змогли пройти разом, ти подарувала мені неймовірних ДІТЕЙ. Ти змінила моє життя, ти надала мені крила, ти продовжуєш робити мене щасливим і сильним, твоя турбота відчувається навіть на відстані, мене часто немає поряд, але ти завжди підтримуєш мене у всіх моїх цілях. Та тобі іноді не подобається якісь мої дії, і ти завжди кажеш мені правду. Мені подобається просто дивитись на тебе, я неймовірно люблю твої сніданки. Коли я був маленьким, я малював образ майбутньої дружини, і Господь послав мені саме ТЕБЕ. Щодня в молитві я дякую Богу за тебе, моя КОРОЛЕВО, - написав він в Instagram.

Олександр та Катерина разом із часів навчання у сімферопольській школі. Пара майже не розповідає про особисте життя. У подружжя четверо дітей: сини Кирило та Михайло, дочки Єлизавета та Марія. Остання з'явилася на світ у січні цього року.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Usyk. The Cat. Oleksandr (@usykaa)

Теги за темою
Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader