Полтавські рятувальники оголеними знялись у "гарячій" фотосесії: фото, відео
Полтавські рятувальники оголеними знялись у "гарячій" фотосесії: фото, відео

Полтавські рятувальники оголеними знялись у "гарячій" фотосесії: фото, відео

Таким чином рятувальники хочуть зібрати кошти на РЕБ.

Уже 600 тисяч гривень на засоби радіоелектронної боротьби вдалося зібрати завдяки календарю полтавських рятувальників. На фото чоловіки напівоголені, аби ще більше привернути увагу до мільйонного збору на закупівлю двох автомобілів із РЕБами.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентка ТСН Олена Гущик.

Полтавські рятувальники знялись у пікантній фотосесії. Для цього 13 працівників ДСНС роздягнулись та позували для календаря. 

Все сталось у серпні. Спонтанне - для самих рятувальників. Зателефонували з пресслужби і сказали - завтра на роботі треба буде трохи роздягнутися перед фотографинями.

Костянтину, він же місяць квітень, результат подобається не тільки через спекотні світлини. Привернути календарем більше уваги до важливого для ДСНС збору - головне завдання фотосесії.

"Загальна сума збору – це 12 мільйонів гривень. Сума для цього календаря – це півтора мільйони гривень. Ми хочемо продати тисячу календарів, бо ми випустили тираж саме у тисячу календарів. По півтори тисячі гривень і, відповідно, цю суму у півтора мільйони приєднати до основної суми збору", - кажуть у ДСНС. 

Саме скільки грошей - ДСНС Полтави потрібно на закупівлю РЕБів і двох автомобілів. Коли траплятиметься приліт - РЕБи повинні служити захистом. Тоді рятувальники зможуть швидше і безпечніше працювати, коли є ризик повторних прильотів.

"Надихалися ми, в тому числі, австралійськими рятівниками, які щороку створюють благодійний календар на допомогу коалам або іншим проблемам, які є в Австралії", - каже керівниця громадської організації "Містохаб" та співавторка ідеї "Календарі" Альона Гончаренко. 

І якщо в Австралії, за три десятиліття такої традиції, оголені фотосесій для рятувальників звична справа. Полтавські рятувальники трохи соромились. Роздивитися зблизька, прочитати історію кожного з вогнеборців можна на сайті календаря. А заодно купити і зробити донат - поки вони ще є в наявності.

"Багато хто звертається та за контактами, але, на жаль, ми не можемо їх передати і, в тому числі, більшість працівників ДСНС вже одружені", - кажуть у ДСНС. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Новини ТСН 07:00 25 вересня. Зеленський на Радбезі ООН та сотні загиблих від ударів ЦАХАЛу

  • Туристичний сезон в Одесі під час війни: що відбувається на пляжах
  • Росіяни масовано обстріляли Харків КАБами: куди "прилетіло" та скільки людей загинуло
  • ЄС змінює правила перетину кордону: штампів уже не буде
Джерело матеріала
loader
loader