Українські слідчі виявили нове мaйно родичів Медведчука та Козака
Українські слідчі виявили нове мaйно родичів Медведчука та Козака

Українські слідчі виявили нове мaйно родичів Медведчука та Козака

У Державному бюро розслідувань (ДБР) добились арешту та передачі в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) нової партії майна підприємства «Бетонбуд», яке його власники – рідні брати Медведчука та Козака приховали від фіскальних органів. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За даними правоохоронців, на балансі підприємства, яке ДБР передало в управління держави, перебуває необліковане майно: ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення.

Загальна вартість виявленого майна складає майже 16 млн грн. Слідство триває.

У ДБР також попросили при наявності інформації щодо прихованих активів Медведчука і Козака або ж дані про інші вчинені ними злочини, повідомляти на гарячу лінію ДБР за номером 0 800 350 356.

  • 20 вересня АРМА оголосило конкурси на посаду керуючого та оцінювача дачі екснардепа Віктора Медведчука у Карпатах. 
  • 6 вересня вісім конфіскованих годинників екснардепа Віктора Медведчука продали на аукціоні за 3,6 млн. гривень. Найдорожчим лотом виявився годинник Patek Philippe, його продали за 1 млн 271 тис гривень. Пішов з молотка і годинник Parmigiani Fleurier із зображенням дружини політика Оксани Марченко, але значно дешевше – за 485 тисяч гривень. 
  • У жовтні 2022 року правоохоронці вилучили з особняка Медведчука в Пущі-Водиці 316 предметів мистецтва, більшість із яких картини. Зокрема це роботи Івана Айвазовського, Володимира Орловського, Сергія Васильківського, Йосипа Бокшая, Костянтина Коровіна, Костянтина Крижицького.
Джерело матеріала
loader