4 знаки зодіаку, які будуть невдахами в жовтні: які проблеми на них чекають
4 знаки зодіаку, які будуть невдахами в жовтні: які проблеми на них чекають

4 знаки зодіаку, які будуть невдахами в жовтні: які проблеми на них чекають

Український астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, для яких жовтень 2024 року буде дуже складним періодом.

Гороскоп на жовтень 2024 року говорить про те, що в житті чотирьох знаків зодіаку буде багато різних проблем. Їх може атакувати низка невдач, які торкнуться не тільки кар'єри, а й стосунків.

Відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду назвав 4 знаки зодіаку, для яких жовтень буде невдалим.

Гороскоп на жовтень Овен

Сприятливі дні жовтня-2024: 5, 11, 14, 15, 30.

Несприятливі дні жовтня-2024: 8, 9, 16, 17, 20, 21.

Кар'єра і гроші. Жовтень 2024-го в Овна буде сприятливим для зав'язування і зміцнення партнерських взаємин, старту проєктів, підписання договорів і просто вдалої роботи на своєму місці. Головне в жовтні, особливо в перші два тижні, навчитися вести конструктивний діалог і уважно слухати співрозмовників.

Фінансові позиції Овна в жовтні будуть досить стабільні. Великих збитків у жовтні не передбачається. Важливо все прораховувати і не йти на необдуманий ризик.

Особисте життя. У сімейному житті Овна в жовтні 2024 року можливі складнощі й перешкоди. Якщо обранець завантажений роботою, і Овен починає переживати через брак уваги до своєї персони, то так може навіть зруйнуватися шлюб. Взагалі, зоряна обстановка першої половини місяця провокуватиме представників знака на конфлікти.

У другій половині жовтня вдома в Овна теж буде не дуже спокійно. А в останній тиждень місяця можливі двозначні знаки уваги з боку закоханого колеги. Цілком може початися службовий роман. У будь-якому разі, від Овна буде виходити енергія такої сили, що мало хто зможе перед ним встояти, особливо якщо представники знака раптово змінять імідж.

Здоров'я. Перший тиждень жовтня буде сприятливим для планового відвідування лікаря Овном, обстежень. У середині місяця найбільш проблемною зоною можуть стати шлунок і тонкий кишечник. У другій половині місяця в зоні ризику будуть очі та судини головного мозку. Жовтень несприятливий для великих навантажень. Кінець місяця досить сприятливий і підійде для придбання річного абонемента в тренажерний зал. В останні дні жовтня Овен почуватиметься добре.

Гороскоп на жовтень Рак

Сприятливі дні жовтня-2024: 3, 6, 11, 20, 25.

Несприятливі дні жовтня-2024: 1, 9, 15, 16, 23.

Кар'єра і гроші. У першій половині жовтня на роботі у Рака особливих сюрпризів не передбачається. Усе йтиме своєю чергою, відповідальних рішень ухвалювати Раку не доведеться. Стриманішим потрібно бути наприкінці місяця. Під впливом космічних аспектів буде складно обходити гострі кути, особливо коли буде протистояння Марса, Сонця і Плутона.

Фінансова ситуація в жовтні у Рака буде більш-менш стабільною, якщо він не ризикуватиме. Інакше є ризик прогоріти.

Особисте життя. Весь жовтень увага Рака буде поглинена домашніми справами. Родичі несподівано можуть крастися до нього додому. Зірки рекомендують вивчати ринок нерухомості, вибирати рієлтора, подумати про іпотеку, але не ухвалювати рішень про великі покупки. Краще все гарненько обміркувати, зрозуміти, чого насправді хочеться.

Самотні Раки в жовтні можуть зустріти свою долю, особливо поблизу затемнення.

Здоров'я. Стан здоров'я Рака в жовтні не викликає побоювань. Проблемою місяця може стати алергія на певні продукти або косметичні засоби. Дієти в жовтні небажані, як і нові незвичні процедури. Сприятливо зміцнювати імунітет і приймати вітаміни.

Дивіться відео з прогнозом від астролога Влада Росса на жовтень:

Гороскоп на жовтень Терези

Сприятливі дні жовтня-2024: 7, 10, 13, 20, 24.

Несприятливі дні жовтня-2024: 8, 15, 16, 19, 30.

Кар'єра і гроші. Терезам у роботі та фінансовій сфері в жовтні важливо постаратися задати високий темп. Потрібно використовувати всі надані шанси, особливо наприкінці місяця - для цього будуть і сили, і енергія, і підтримка зірок. Деякі представники знака спробують себе цього місяця на новому терені. Наприкінці жовтня для Терезів складеться вдала комбінація зірок.

У жовтні зірки не рекомендують Терезам витрачати занадто багато грошей на сім'ю, здійснювати важливі покупки, особливо на початку місяця.

Особисте життя. У першій половині жовтня сімейне життя може здатися Терезам нуднуватим і одноманітним - вашим стосункам потрібен новий імпульс. Поблизу сонячного затемнення може бути багато розставань.

Самотні Терези можуть зустріти людину, спілкування з якою може закінчитися створенням сім'ї.

Здоров'я. Жовтень буде сприятливим для тих Терезів, які хочуть схуднути. У середині місяця апетит Терезів знизиться. При цьому не потрібно шукати екзотичних дієт - достатньо просто виключити з раціону продукти з великою кількістю вуглеводів і рясні вечері. Також можливі алергічні реакції, які стануть помітні на шкірі. Несприятливий час, щоб засмагати - що на пляжах, що в солярії, інакше можуть бути погані наслідки для шкіри.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на жовтень Риби

Сприятливі дні жовтня-2024: 1, 2, 10, 14, 15, 24, 25.

Несприятливі дні жовтня-2024: 3, 4, 12, 13, 19, 23.

Кар'єра і гроші. У жовтні у Риб цілком можливі неприємності на роботі, але не варто заздалегідь налаштовуватися на песимістичний лад. Рибам вистачить сил і мудрості, щоб ухвалювати правильні рішення.

У фінансовому плані в жовтні Рибам не можна піддаватися спокусам витратити чималу суму на розваги, навіть якщо здається, що вони того варті. Якщо Риби вирушать за кордон, вони там можуть витратитися так, що повернуться без жодної гривні в кишені.

Особисте життя. На початку жовтня-2024 у питаннях особистого життя Рибам не варто проявляти велику категоричність, інакше партнер може втратити самовладання. Потрібно намагатися проявляти гнучкість у стосунках, тим паче Риби мають вроджене почуття такту. Рибам, які мріють про постійні стосунки, необхідно набратися терпіння до кінця місяця, адже в цей час вони можуть стати особливо привабливими. Потрібно буде скористатися моментом і заявити про себе людині, до якої Риби не байдужі.

Здоров'я. У жовтні Риби зіткнуться з проблемою зайвої ваги, тобто вони можуть помітно набрати вагу. Тому рекомендується сісти на дієту, адже у зв'язку з цим постраждає не тільки фігура, а й здоров'я загалом. Цього місяця Риби будуть схильні засиджуватися допізна на роботі, навчанні або за переглядом фільму і менше рухатися. Тому Рибам потрібно брати волю в кулак і більше бігати або ходити. У жовтні потрібно уважно ставитися до себе, нормалізувати свій раціон харчування, а головне - добре висипатися.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader