Білоруський доброволець заявив, що йому нібито погрожував пʼяний посадовець Нацбанку
Білоруський доброволець заявив, що йому нібито погрожував пʼяний посадовець Нацбанку

Білоруський доброволець заявив, що йому нібито погрожував пʼяний посадовець Нацбанку

Білоруський доброволець Андрій Трацевський з позивним Безсмертний заявив, що отримав погрози від глави Управління роботи з проблемними активами Нацбанку Павлом Полярушем. Водночас чиновник цю інформацію заперечує. Відповідні відео поширили столичні телеграм-канали.

«П'яний на дорозі вискочив під колеса, перекрив рух, почав битися, сказав, що з «нагородки» (нагородної зброї, – ред.) прострелить мені ноги», – розповів доброволець на відео.

Натомість банкір стверджує, що це «абсолютна неправда». На одному з відео в Поляруша можна помітити розбиту брову та зламані окуляри. Військовий прокоментував це так: «Те, що ти сидів об кермо бився – ми бачили». 

За словами Трацевського, працівник Нацбанку відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння та викликав «швидку». На місце інциденту також прибула поліція. На відео видно, як правоохоронці оглядають зброю з машини чиновника.

Доброволець стверджує, що Поляруш нібито пообіцяв «усіх купити». Крім того, він нібито сказав, що «всі білоруські добровольці або поїдуть назад у Білорусь, або стоятимуть на колінах у Покровську». Зазначимо, що на відео ці слова не зафіксовані.

Білоруський доброволець Андрій Трацевський про конфлікт з посадовцем Нацбанку Павлом Полярушем.

Військовий стверджує, що чиновник був напідпитку і погрожував прострелити йому ноги. Хоча сам Поляруш заперечив цю заяву pic.twitter.com/MBcB8McoXC

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) September 27, 2024

До відома, Павло Поляруш працює в українському банківському секторі майже 15 років, зокрема у сферах відносин з корпоративними клієнтами, управління ризиками та веде роботу з проблемними кредитами. Крім того, у 2021-2023 роках він працював у Міністерстві оборони та Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Нині працює у Нацбанку.

Джерело матеріала
loader
loader