Нові ідеї та найграндіозніша атака: астролог назвав важливі дні для кар'єри у жовтні
Нові ідеї та найграндіозніша атака: астролог назвав важливі дні для кар'єри у жовтні

Нові ідеї та найграндіозніша атака: астролог назвав важливі дні для кар'єри у жовтні

Повільний, але сміливий рух сприятиме творчим проєктам та сімейному бізнесу, однак емоційність може стати причиною помилок, розповів Влад Росс.

У жовтні 2024 року ділова сфера буде під впливом "водного" Марса, що перебуватиме в знаку Рака. Це означає, що дії будуть не надто активними, але водночас сміливими. Про це Главреду розповів астролог Влад Росс.

За його словами, справи просуватимуться повільно, іноді з затримками. Саме тому росіянам не вдасться вибити ЗСУ з Курської області.

"На Марсі в Раку будуть вдалими проєкти, пов'язані з творчістю, водою, рідинами. Процвітатиме сімейний бізнес. У цей час непогано задуматися про старт сімейної справи або просто почати працювати разом із кимось із членів сім'ї. Сімейна підтримка в роботі буде дуже відчутною", - розповів Росс.

Водночас емоційний підхід до роботи може призвести до помилок, тому важливо залишатися уважним і обачним, щоб уникнути негативних наслідків.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Важливі дати жовтня

Середина жовтня, з 14 по 17 число, може стати складним періодом. У ці дати Росс рекомендує бути обережними і не проявляти надмірної активності. Не варто розпочинати нові проекти.

"У цих числах також може відбутися найграндіозніша атака Росії по нашій країні. 14-17 жовтня важливо дотримуватися техніки безпеки, не йти на ризик, оскільки буде висока ймовірність виробничих травм, різних неприємних інцидентів, зокрема й на роботі. Агресивність дуже збільшиться в ці числа", - зазначив астролог.

Дивіться прогноз на жовтень-2024 від астролога Влада Росса, в якому він назвав два регіони України, яким загрожує ядерний удар:

Проте з 20 по 26 жовтня настане сприятливий період. Марс сформує позитивну конфігурацію, що спонукатиме до творчого підходу та нових ідей. Це чудовий час для реалізації нових проектів.

"Краще змінювати бодай щось своїми силами, ніж чекати, коли щось почне змінюватися з вищої волі. До речі, тому Україні не варто особливо переживати, чи дадуть нам дозвіл бити ATACMS і Storm Shadow по території Росії, а думати про те, як би в цей період вдарити по них тим, що є, і, наприклад, знищити Кримський міст", - додав Росс.

Після 26 жовтня Марс почне формувати опозицію до Плутона, що принесе нові трансформації. Тому важливо визначитися з власними цілями до цього моменту, щоб зрозуміти, як покращити своє життя.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader