Прем’єра першого випуску програми «Міста» відбудеться 28 вересня на телеканалі «Дім»
Прем’єра першого випуску програми «Міста» відбудеться 28 вересня на телеканалі «Дім»

Прем’єра першого випуску програми «Міста» відбудеться 28 вересня на телеканалі «Дім»

Ведучий проєкту Анатолій Анатоліч розповість, як живуть люди під час війни та як війна змінила населені пункти України.

У суботу, 28 вересня, о 18:00 на телеканалі «Дім» відбудеться прем’єра першого випуску програми «Міста» про те, як живуть люди під час війни у різних містах України та як війна змінила населені пункти. Про це повідомила пресслужба державного підприємства «Мультимедійна платформа іномлення України».

Автором і ведучим проєкту став Анатолій Анатоліч.

Герой першого випуску — місто Харків. Ведучий разом з екскурсоводами покаже, як змінився Харків, скуштує сніданок у кафе, що відкрилося після лютого 2022, та навідається до тварин з «Фельдман Еко парк». У програмі також покажуть місця, які стануть відкриттям навіть для корінних харків’ян.  

«Ми проведемо тут 2 дні на 1 ніч, щоб показати, чим живе місто під час війни. Це місто сильних, фантастичних людей. Місто, де ракети прилітають раніше, ніж лунає тривога. Місто знеструмлене, понівечене, але живе та незламне. На глядачів чекає зустрічі з неймовірними українцями, які попри все відривають під час війни бізнес, народжують дітей та підтримують життя міста», — анонсував Анатолій Анатоліч. 

Зйомки програми відбувалися за два дні до початку травневого наступу росіян на Харків. 

Нові епізоди програми «Міста» про Дніпро, Одесу та Львів виходитимуть щосуботи о 18:00 на сайті, а також на YouTube-каналі «Дім».

Фото: «Дім»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader