"Прострелю ноги з нагородки": військовий заявив про конфлікт з п'яним чиновником Нацбанку Павлом Полярушем
"Прострелю ноги з нагородки": військовий заявив про конфлікт з п'яним чиновником Нацбанку Павлом Полярушем

"Прострелю ноги з нагородки": військовий заявив про конфлікт з п'яним чиновником Нацбанку Павлом Полярушем

Білоруський доброволець Андрій Трацевський з позивним "Безсмертний", розповів, що потрапив у конфлікт з одним із чиновників, Павлом Полярушем який, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вибіг на дорогу, зупинив його автомобіль та почав агресивно поводитися.

За словами військового, чиновник погрожував йому фізичною розправою, зокрема заявив, що прострелить йому ноги зі своєї нагородної зброї. Трацевський також розповів, що чиновник не лише поводився агресивно, але й стверджував, що "всіх купить", натякаючи на свою впливовість і можливість уникнути відповідальності.

«П'яний на дорозі вискочив під колеса, перекрив рух, почав битися, сказав що з “нагородки” (нагородної зброї — ред.) прострелить мені ноги», — заявив військовий, однак банкір у відповідь на це сказав, що це «абсолютна неправда».

Крім цього, за словами добровольця, Поляруш казав про погрози щодо білоруських добровольців, які воюють на боці України, заявивши, що вони або будуть змушені повернутися до Білорусі, або стануть на коліна в Покровську.

Однак сам чиновник, Поляруш, заперечив ці звинувачення. Він стверджує, що такого інциденту не було, і його дії були неправильно інтерпретовані. Наразі немає підтверджень з боку поліції щодо складання протоколу про цей інцидент, і ситуація залишається нез'ясованою.

Журналісти звернулися до поліції Києва для отримання офіційних коментарів і підтвердження, чи були вжиті якісь заходи стосовно цього випадку.

@bessmertnii7291

Павел Поляруш . Говорит что нац. банку Украины можно все и все вопросы он со всеми порешит, сразу после того, как прострелит мне ноги со своего «наградняка». Явно выпивший или под наркотиками чуть не снес меня на дороге, затем перекрыл проезжую часть и продолжал сидеть с девушкой в авто. Посмотрим, что будет дальше. Всех ли купит?

♬ оригинальный звук - Андрей

Крім того, Знай.ua повідомляв, без допомоги Харкову та 150 тисяч квадратів на оренду в Україні: куди, і з чим "зник" Ярославський

Джерело матеріала
loader