У Криму знайшли мертвим чиновника, якого тиждень тому призначили окупанти - ЗМІ
У Криму знайшли мертвим чиновника, якого тиждень тому призначили окупанти - ЗМІ

У Криму знайшли мертвим чиновника, якого тиждень тому призначили окупанти - ЗМІ

У тимчасово окупованому Криму виявили мертвим підконтрольного РФ главу Молочненського сільського поселення Олександра Хоменка, якого було призначено на цю посаду 18 вересня.

Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на російську адміністрацію Молочненського сільського поселення та російські ЗМІ, передає Укрінформ.

«Раптова смерть глибоко торкнулася не лише рідних, близьких, колег, однодумців, а й усіх, хто знав цю чудову людину», – написала підконтрольна РФ влада поселення, не назвавши причини смерті.

Російський портал «РИА Новости Крым» із посиланням на джерело, близьке до родини, повідомило, що смерть Хоменка сталася вчора, а російські силовики проводять перевірку, працюють з колегами та родичами.

У свою чергу «Mash на волне» стверджує, що Хоменко наклав на себе руки.

«Тіло Олександра Хоменка знайшли у будинку дружини. За словами близьких, перед цим він відвів дочку до дитячого садка, прийняв повноваження на роботі, пізніше на нього чекали на концерті», – пише російський телеграм-канал.

Російські силовики цю інформацію не коментували.

Як повідомлялося, Олександр Хоменко був призначений на посаду глави Молочненського сільського поселення 18 вересня після того, як російська влада з 6 до 8 вересня 2024 року провела на території тимчасово окупованого Кримута Севастополя незаконні вибори до створених РФ Закзборів, підконтрольного Росії парламенту Криму, а також депутатів міських та сільських рад.

За інформацією російської виборчої комісії Криму до підконтрольного РФ парламенту Криму пройшли партії «Единая Россия» (74,87% голосів), ЛДПР (5,71% голосів) та КПРФ (5,15% голосів). Підсумкова явка, за твердженням Малишева, склала 47,61%, у голосуванні взяли участь 702 141 виборець.

Теги за темою
Крим Окупація Криму
Джерело матеріала
loader
loader