Як приготувати курячі крильця: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав швидкий рецепт
Як приготувати курячі крильця: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав швидкий рецепт

Як приготувати курячі крильця: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав швидкий рецепт

Суддя кулінарного шоу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво показав, як смачно приготувати курячі крильця, щоб вони були соковитими всередині та з хрусткою скоринкою.

Для маринаду та кляру на 0,5 кг курячих крилець "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • соєвий соус - 50 г
  • соус теріякі - 50 г
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • паприка - 1 ч.л.
  • часник сухий - 1 ч.л.
  • крохмаль - 2 ст.л.
  • яйце - 1 шт.

Цей рецепт дуже простий і швидкий, не потрібно довго маринувати крильця – додали спеції, соус і можна смажити.

Курячі крильця "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво розрізає по суглобу та складає в миску. Додаємо до крилець соєвий соус, теріякі, паприку, сухий часник, сіль і перець, добре все перемішуємо.

Після цього в миску до крилець "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає яйце, крохмаль та знову добре все перемішує.

Смажити такі крильця потрібно на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії на середньому вогні до золотистості з обох боків.

Раніше "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво поділився з українцями рецептом смачного жовтого маринаду до курки. Для його приготування просто змішуємо 2 ст.л. олії, 1 ст.л. йогурту, по 1 ч.л. солі, куркуми та кінзи, по 0,5 ч.л. паприки, кумину, сушеної цибулі, сушеного імбиру, меленого чорного перцю та сушеного часнику.

Останні новини України:

Тісто для вареників вийде ідеальним: Хіменес-Браво дав рецепт, який ви полюбите.

Оригінальніше за омлет: рецепт смачного сніданку за 10 хвилин.

Омлет з цікавим інгредієнтом за 5 хвилин: Хіменес-Браво поділився улюбленим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader