Найгучніший скандал у Голлівуді з P. Diddy: як один репер може потягнути Бейонсе, Джей Ло, Леонардо Ді Капріо та інших на дно
Найгучніший скандал у Голлівуді з P. Diddy: як один репер може потягнути Бейонсе, Джей Ло, Леонардо Ді Капріо та інших на дно

Найгучніший скандал у Голлівуді з P. Diddy: як один репер може потягнути Бейонсе, Джей Ло, Леонардо Ді Капріо та інших на дно

Netflix знімає документальний серіал від Кертіса "50 Cent" Джексона про звинувачення в секс-торгівлі та рэкеті, а також про сексуальне насильство і жорстоке поводження з Шоном "Діді" Комбсом.

Олександрія Степлтон керує проектом, який зараз перебуває у виробництві.

"Це історія, яка справила значний вплив на людей. Це складна розповідь, що охоплює десятиліття, а не лише заголовки або кліпи, побачені досі" , - заявили 50 Cent та Степлтон в ексклюзивній заяві для Variety .

Кертіс "50 Cent" Джексон, фото із соцмереж репера

50 Cent вперше оголосив, що продюсуватиме документальний серіал на початку грудня, коли на Комбса подали до суду чотири різні жінки, починаючи з колишньої дівчини Кессі Вентура, чий позов відкрив шлюзи проти нього, і з якою він швидко дійшов згоди. На той час 50 Cent поділився кліпом на X, в якому репер Bad Boy Records Марк Каррі стверджував, що Комбс підсипав у пляшки шампанського на його вечірках, перш ніж жінки пили з них. Доходи від документального фільму, сказав репер-продюсер, буде направлено на підтримку жертв сексуального насильства.

Творці проекту хочуть показати історію P Diddy із різних ракурсів, дати висловитися людям, які до цього мовчали. Також вони зазначають, що дії репера нічого не винні кидати тінь протягом усього історію хіп-хопу.

Шон Комбс (P. Diddy), кадр із відео

Зазначимо, що всесвітньо відомий репер Шон "Дідді" Комбс, який раніше виступав під псевдонімом Puff Daddy, був заарештований у готелі на Манхеттені. 54-річну зірку взяли під варту на тлі восьми звинувачень у сексуальному насильстві та торгівлі людьми, повідомляло New-York Times .

Протягом останніх кількох місяців репер отримав низку серйозних звинувачень: серед них заява причетного до вбивства Тупака Шакура та Дуейна Кіта Девіса, який повідомив, що Комбс став замовником смерті легендарного виконавця.

Подейкують, що Дженніфер Лопес серйозно стурбована тим, що може бути втягнута у судові розгляди свого колишнього коханого P. Diddy. Але, схоже, зараз у Голлівуді панікує далеко не одна вона.

Тепер багато селебрітів бояться, що репер не захоче тонути поодинці і потягне за собою решту винних: просто видасть поліції імена всіх, з ким чинив непотреби, щоб скостити собі термін. А розпочати поліція може із фотозвітів, на яких можна побачити багато знайомих осіб. Серед завсідників скандальних збіговиськ були Періс Хілтон, Ештон Катчер, Леонардо Ді Капріо, Келлі Осборн, Jay-Z і Бейонсе, Мерайя Кері та її чоловік Нік Кеннон, Томмі Лі і Памела Андерсон, Кім Кардаш'ян та багато інших.

Раніше ми повідомляли, що Тейлор Свіфт зникла з церемонії нагородження MTV VMA 2024, перед цим за нею встановили стеження.

Теги за темою
Netflix
Джерело матеріала
loader