Названо десять найвпізнаваніших органічних брендів України
Названо десять найвпізнаваніших органічних брендів України

Названо десять найвпізнаваніших органічних брендів України

«Органік Стандарт» разом з  Brand Story Ukraine презентували рейтинг найвпізнаваніших органічних брендів України. Про це повідомляє пресслужба «Органік Стандарт».

Перше місце у рейтингу обіймає «Organic Milk» — український бренд, який вже більше десяти років виробляє органічну молочну продукцію. На другому місці – «Дунайський Аграрій» – одне з найбільших органічних господарств в Україні, яке обробляє близько 2 000 гектарів землі. Господарство спеціалізується на вирощуванні органічних овочів, фруктів, зернових культур, баштанних та коренеплодів, зокрема батату.  Трійку лідерів замикає «Старий Порицьк» , яке виготовляє понад 70 видів органічної продукції, що включає зернові та молочні продукти, такі як сир, йогурт, масло, кефір, ряжанка, та пастеризоване молоко різної жирності. Також в асортименті є органічні напівфабрикати, такі як сирники та ліниві вареники.

Четверте місце посіла ТМ «Сквирянка» – один з найбільших в Україні виробників дієтичного борошна та круп, також в асортименті компанії – органічні та безглютенові крупи, борошно, пластівці.  На п’ятому місці  Organic Chicken – найбільший виробник органічних яєць в Україні. Господарство утримує 18 000 курей-несучок породи Декалб Вайт та 5 500 курей Бованс Браун.

Шосте місце у рейтингу посів «Екород»: компанія має найбільший в Україні асортимент органічних бакалійних продуктів: круп, борошна, вівсянки, олії, лінійку кукурудзяних паличок та снеків, наприклад із сублімованими ягодами, кокосом, без цукру та інші. Сьому сходинку рейтингу посіла ТМ BigBlue, яка належить сільськогосподарському виробничому кооперативу «Ягідки». Це органічне господарство займає 60 гектарів і є одним із найбільших у світі, де вирощують виключно органічну лохину.

На восьмому місці бренд «Spring Drops», який належить ТОВ «Лілак». Компанія стала однією з перших, яка 10 років тому представила березовий сік на полицях європейських магазинів, і досі залишається лідером серед експортерів соків.

Дев’яте місце посіла «Garna Organica» – належить ТОВ «УКРОЛІЯ». Олія «Garna Organica» виробляється виключно з насіння органічного соняшника, який вирощують органічні господарства.  

На почесному десятому місці ТМ «Агро Стариця». В асортименті виробника представлені свіжі та заморожені овочі, зелень і фрукти, серед яких: малина, полуниця, лохина, ожина, жимолость, аґрус, чорна та червона смородина, яблука, черешня, вишня, обліпиха, аронія, цибуля, порей, баклажан, кабачок, цукіні, перець, огірки, гарбуз, редиска, помідор, фенхель та кольрабі.


Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader