Польська залізниця змінила умови отримання 30% знижки на квитки
Польська залізниця змінила умови отримання 30% знижки на квитки

Польська залізниця змінила умови отримання 30% знижки на квитки

Польська залізнична компанія PKP Intercity внесла зміни до своєї популярної акції "Taniej z Bliskimi", яка дозволяла пасажирам отримати 30% знижку на групові квитки.

Як повідомляє Yavp.pl, нові правила значно ускладнюють доступ до цієї вигідної пропозиції.

Тепер, щоб скористатися 30% знижкою, пасажири мають придбати квитки не пізніше ніж за 7 днів до запланованої подорожі. Це істотна зміна порівняно з попередніми умовами, коли квитки зі знижкою можна придбати за 3 дні до дати подорожі. Слід зазначити, що максимальний термін придбання квитків акції залишається незмінним – не раніше, ніж за 30 днів до поїздки.

pkp-intercity
pkp-intercity

Ця зміна є частиною поступової еволюції акції "Taniej z Bliskimi". Спочатку знижкові квитки були доступні навіть за день до відправлення, потім цей термін збільшили до трьох днів, а тепер до семи.

Умови акції "Taniej z Bliskimi" залишаються незмінними: знижкою можуть скористатися групи від двох до шести осіб, які подорожують тим самим поїздом, у тому самому напрямку, у вагоні одного класу та в один день. При цьому учасники групи не обов'язково мають бути членами однієї сім'ї.

PKP Intercity пояснює ці зміни необхідністю покращення пунктуальності поїздів. За словами компанії, попередня система бронювання групових квитків з акцією "Taniej z Bliskimi" викликала непередбачувані піки попиту, що негативно впливало на розклад руху.

Раніше ми також розповідали, що Укрзалізниця припиняє продаж квитків на маршрути зі Львівщини до Варшави.

Джерело матеріала
loader
loader