Росіяни біля Кримського мосту скидають у море "їжаки": до чого готуються окупанти
Росіяни біля Кримського мосту скидають у море "їжаки": до чого готуються окупанти

Росіяни біля Кримського мосту скидають у море "їжаки": до чого готуються окупанти

Російські війська укріплюють оборону біля Кримського мосту

Російські окупаційні війська посилили оборонні заходи в Чорному морі поблизу Євпаторії, встановлюючи протидесантні загородження та мінуючи акваторію.

Про це повідомив "Кримський вітер".

За останніми даними, російські окупанти почали скидати у море спеціальні загородження на зразок "їжаків" для протидії можливим десантним операціям України та активно встановлюють міни в акваторії Чорного моря в рамках стратегії посилення оборони узбережжя Криму.

"Зайнялися цим рашисти трохи більше місяця тому. Поговорюють між собою, що в України вже є підводні дрони. Це, напевно, і є гойда", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, оборонні "їжаки" виготовляють на заводі "Затока", транспортують на баржах та понтонах, а потім опускають у воду за допомогою плавучого крана. Ці дії свідчать про підготовку росіян до можливих спроб українських сил здійснити наступ або висадку в регіоні. Оборонні заходи включають мінування прибережних вод і посилення військової присутності біля ключових портів Криму, зокрема Євпаторії. Такі кроки є відповіддю на успішні операції українських сил, зокрема удари по російських військових об’єктах у Криму та знищення військової техніки.

Нагадаємо, представник ГУР МО Андрій Юсов повідомив, що Сили оборони України розробили план для повернення Криму під контроль України та знищення Кримського мосту.

Джерело матеріала
loader