Xiaomi представила свій останній фітнес-браслет
Xiaomi представила свій останній фітнес-браслет

Xiaomi представила свій останній фітнес-браслет

У червні цього року в Китаї Xiaomi випустила Smart Band 9 разом зі своїм останнім складним браслетом у стилі книжки. На заході серії Xiaomi 14T компанія нарешті представила світовому ринку свій останній фітнес-браслет.

Специфікації та функції Xiaomi Smart Band 9:

Фітнес-браслет оснащений 1,62-дюймовим дисплеєм AMOLED з роздільною здатністю 192 x 490 пікселів, що означає щільність пікселів 326 ppi. Дисплей досягає максимальної яскравості до 1200 ніт, а також дозволяє користувачам регулювати яскравість. Він пропонує понад 200 циферблатів, а його версія також оснащена NFC для безконтактної оплати.

Фітнес-браслет важить 15,8 г (без ремінця) і забезпечує час автономної роботи 21, коли AOD вимкнено. З увімкненим AOD він працює приблизно на 9 днів на одному заряді. Під капотом знаходиться акумулятор ємністю 233 мАг, який заряджається приблизно за 1 годину.

Компанія стверджує, що він може витримати тиск води 5ATM, тобто він повинен вижити на глибині до 50 метрів під водою. Xiaomi каже, що вони також перейшли на лінійний вібраційний двигун для кращого тактильного зворотного зв’язку.

Для відстеження здоров’я він оснащений 3-осьовим акселерометром, гіроскопом, PPG і датчиком зовнішнього освітлення.

Функції відстеження здоров’я:

Цей розумний браслет оснащений понад 150 функціями відстеження стану здоров’я, серед яких ходьба, біг, їзда на велосипеді та багато іншого. Він також оснащений покращеним датчиком частоти серцевих скорочень і SpO₂ для більш точного аналізу здоров’я вогнища та рівня кисню в крові. Він на 16% точніший порівняно з Xiaomi Smart Band 8.

Для підключення він підтримує Bluetooth 5.4 і пропонує такі основні функції, як керування музикою, відповіді на повідомлення та оновлення погоди. Його можна підключати як до пристроїв Android, так і до iOS.

Ціни та наявність

Xiaomi Smart Band 9 поставляється в п’яти різних кольорах – Midnight Black | Льодовикове срібло | Містична троянда | Арктичний блакитний | Titan Gray і коштує 39,99 євро (~ $44,51 /3720 рупій).

Джерело матеріала
loader