Дешево та корисно: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як зробити суп із сочевиці
Дешево та корисно: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як зробити суп із сочевиці

Дешево та корисно: "Мастер Шеф" Глинська розповіла, як зробити суп із сочевиці

Переможниця та екс-суддя шоу "Мастер Шеф" Єлизавета Глинська поділилася простим та смачним рецептом супу з м'ясом та сочевицею.

Цей варіант приготування досить бюджетний, за бажання, ви можете додати до супу більше овочів.

Для приготування смачного та корисного сочевичного супу від Лізи Глинської, який сподобається навіть дітям, вам знадобляться:

Інгредієнти:

  • 2,5 л води
  • 300 г телятини
  • 250 г сочевиці
  • 1 морква
  • 2 цибулини
  • сіль за смаком
  • петрушка

Приготування:

Покладіть телятину в каструлю із 2,5 літрами води. Очистіть моркву та цибулю. Моркву повністю, а цибулю наріжте великими шматками. Додайте овочі та трохи солі у каструлю з м'ясом, радить "Мастер Шеф" Глинська.

Поставте каструлю на плиту, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть близько 40 хвилин. Після 40 хвилин варіння додайте в бульйон промиту сочевицю. Варіть суп ще 1 годину, поки сочевиця не стане м'якою.

"Мастер Шеф" Глинська додає, далі дістаньте м'ясо та моркву з каструлі. М'ясо наріжте шматочками, а моркву натріть на тертці.

Поверніть нарізане м'ясо та терту моркву назад у суп. Додайте дрібно нарізану петрушку в суп та прокип'ятіть його ще 2 хвилини, розповіла "Мастер Шеф" Глинська.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader