Doja Cat на фестивалі Global Citizen виступила у сукні від FROLOV і нагадала про війну в Україні
Doja Cat на фестивалі Global Citizen виступила у сукні від FROLOV і нагадала про війну в Україні

Doja Cat на фестивалі Global Citizen виступила у сукні від FROLOV і нагадала про війну в Україні

Американська реп-виконавиця Doja Cat виступила на фестивалі Global Citizen у вбранні від українського дизайнера. Зірка вийшла на сцену в розшиті кристалами плаття з корсетом від бренду FROLOV. Колір одягу натхненний прапором Південної Африки, звідки родом родина артистки.

Під час виступу зірка також згадала про війну в Україні, сказавши зі сцени:

- Сьогодні мільйони чоловіків, жінок та дітей у Газі, Україні, Судані, Конго та у всьому світі страждають. У такі часи важливо пам'ятати, що разом ми маємо силу принести зміни, любов, світло і надію тим, хто цього потребує найбільше.

Doja Cat не вперше з'являється на публіці в образах від FROLOV. У 2020 році на YouTube Streamy Awards артистка також виступила у сукні від українського дизайнера. Він також створював вбрання для Бейонсе, Måneskin, Дженніфер Лопес, реперші Megan Thee Stallion, Кайлі Міноуг. В Україні клієнтами бренду є перша леді Олена Зеленська, співачки Тіна Кароль та Джамала, гурт TVORCHI, а також володарки титулу "Міс Всесвіт Україна".

Музичний фестиваль Global Citizen у Нью-Йорку створений для святкування досягнень людства та висвітлення невирішених у світі проблем, у тому числі питання рівності, гуманності, покращення екології та подолання бідності. Захід щорічно проводить Global Poverty Project – міжнародна освітня та правозахисна організація.

Справжнє ім'я Doja Cat - Амала Ратна Занділе Дламіні. Їй 28 років. Виконавиця стала відома у 2018 році після виходу пісні Mooo! на YouTube. Популярні композиції: Woman, Say So, You Right, Juicy. За 12 років кар'єри отримала шістнадцять номінацій на премію "Греммі" та двадцять номінацій на премію Billboard Music Awards.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FROLOV (@frolovheart)

Джерело матеріала
loader
loader