Hyundai, Kia та Samsung спільно розробляють конкурента Apple CarPlay
Hyundai, Kia та Samsung спільно розробляють конкурента Apple CarPlay

Hyundai, Kia та Samsung спільно розробляють конкурента Apple CarPlay

Hyundai та Kia заявили про стратегічне партнерство з компанією Samsung. У рамках цієї співпраці створять нову просунуту інформаційно-розважальну систему, за допомогою якої можна буде керувати навіть системою «розумний дім» прямо з автомобіля.

Зазначається, що нову мультимедію представлять у 2026 році. Автомобілі обох марок будуть підключені до системи «SmartThings» від Samsung з використанням платформи IoT. Система дозволить безперешкодно зв’язати автомобілі з усіма інтелектуальними гаджетами власника. Наприклад, зможуть бездротовим способом керувати кондиціонерами Samsung та іншими розумними домашніми пристроями.

Hyundai, Kia та Samsung спільно розробляють конкурента Apple CarPlay - Фото 1

Також завдяки доступу до SmartThings Find власники автомобілів Hyundai і Kia зможуть відстежувати їх місцезнаходження. Тобто, якщо машину викрадуть, то її можна буде знайти у будь-якій точці світу. Ще ця система дозволить через смарт-годинник відстежувати стан водія під час руху. При сильній втомі на екрані з’являться спеціальні оповіщення.

«Наша мета – розширити можливості клієнтів Hyundai та Kia, пропонуючи персоналізовані послуги, що виходять за рамки транспортних засобів, і органічно інтегруючи автомобілі зі смартфонами», – сказав президент і керівник підрозділу передових транспортних платформ Hyundai Motor Group Чан Сон.

Hyundai, Kia та Samsung спільно розробляють конкурента Apple CarPlay - Фото 2

Теги за темою
Samsung
Джерело матеріала
loader