Опубліковано шпигунські фотографії BYD Han L
Опубліковано шпигунські фотографії BYD Han L

Опубліковано шпигунські фотографії BYD Han L

Публічний обліковий запис «Difenzhijia» оприлюднив шпигунські фотографії нового автомобіля, який, як кажуть, є BYD Han L. Повідомляється, що BYD Han L буде представлено на автосалоні в Гуанчжоу в листопаді та надійде в продаж до кінця року.

«Difenzhijia» показав, що очікується, що система Yunnan і інтелектуальне водіння високого класу будуть встановлені в деяких версіях BYD Han L. Модель DM-i буде оснащена технологією DM п’ятого покоління, а модель EV – оснащений акумулятором другого покоління, 
очікується, що максимальний термін служби батареї перевищить 1000 км. Судячи з цього контуру кузова, BYD все ще дотримується загального відчуття поточної моделі.

Буквально минулого тижня публічний обліковий запис також оприлюднив дизайн передньої частини цього нового автомобіля. Кажуть, що модель буде розташована вище, ніж поточне сімейство Han.

Згідно з попередніми звітами IT House, BYD 2025 Han Auto буде запущено 9 вересня. Вперше новий автомобіль має однакову передню частину на моделях DM і EV, додає колір автомобіля «Weiyang Gray», чорний спортивний пакет і оснащений висококласною інтелектуальною системою допомоги водієві «Eye of God» DiPilot 300. вперше з ціною від 165 800 юанів.

Джерело матеріала
loader
loader