Підійде для перекусу: як приготувати бутербродну намазку з кабачків
Підійде для перекусу: як приготувати бутербродну намазку з кабачків

Підійде для перекусу: як приготувати бутербродну намазку з кабачків

Це недорога та дуже смачна страва. І її можна приготувати на пікнік.

Намазки для бутербродів дуже популярні. А ця ще й виходить дуже економною. Така страва дуже легко готується і виручає, коли на приготування перекусу зовсім немає часу. Рецептом поділились на сайті Radiotrek.

Намазка із кабачків

Інгредієнти:

  • кабачок – 2 шт. (500 г);
  • сметана — 2 ст. л.;
  • 2 зубчики часнику;
  • бринза — 150 г
  • пучок кропу;
  • волоські горіхи — 20 г;
  • сіль — до смаку;
  • грінки для бутербродів.

Кабачки ретельно промиваємо та нарізаємо маленькими кубиками. Обсмажуємо кабачки на рослинній оліїї, поки не будуть готові.

Знімаємо овочі з вогню, перекладаємо в миску і даємо повністю охолонути. Вичавлюємо сюди ж часник, додаємо невеликий пучок подрібненої зелені та сметану. Бринзу натираємо на великій тертці і кладемо в миску до решти інгредієнтів, як і подрібнені волоські горіхи. Все добре перемішуємо, а тоді — збиваємо блендером. Намазка готова. Подавайте її на підсмаженому хлібі: білому, або чорному, за вашим смаком.

Читайте також:

Найсмачніший спосіб приготувати кабачки: рецепт скибочок у сирному клярі

Поки сезон ще не закінчився: як приготувати фаршировані кабачки

Коржик із кабачків: як приготувати смачну закуску із сезонних овочів

Джерело матеріала
loader
loader