Такі сирні палички добре поєднуються із солодким чи кисло-солодким соусом, розкриваючи смак страви по-новому.
Цього разу зірка "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова поділилася секретами приготування смачної сірчаної закуски.
Інгредієнти:
- Сир Моцарелла – 400 г
- Кукурудзяні пластівці – 80 г
- Журавлина – 200 г
- Мед – 2 ст. л.
- Молоко – 2 ст. л.
- Рослинна олія – 300 мл
- Пшоняне борошно – 100 г
- Яйця – 2 шт.
Приготування:
Наріжте сир "Моцарелла" брусочками. Перемоліть кукурудзяні пластівці на борошно за допомогою блендера. Збийте яйця з молоком, потім процідіть через сито, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Вмочіть сирні брусочки в яєчній суміші, потім обваляйте в кукурудзяному борошні. Повторіть процес кілька разів, щоб краще панувати.
"Мастер Шеф" Литвинова додає, викладіть паніровані брусочки на лист з пергаментним папером і залиште на 5 хвилин.
Зваріть журавлину до м'якості, розімніть і доведіть до кипіння. Подрібніть масу в блендері, процідіть через сито та додайте мед. Ретельно перемішайте.
Обсмажте сирні брусочки у великій кількості олії до золотистої скоринки. Викладіть на паперові серветки, щоб вони не розм'якли і не зіпсувалося скоринка, радить "Мастер Шеф" Литвинова.
Останні новини України: