Завжди смачні та соковиті: рецепт рублених курячих котлет, готуються дуже швидко
Завжди смачні та соковиті: рецепт рублених курячих котлет, готуються дуже швидко

Завжди смачні та соковиті: рецепт рублених курячих котлет, готуються дуже швидко

Існує безліч варіантів приготування рублених котлет, у кожної господині свій, і авторка кулінарної книги "Твої найкращі рецепти" Тетяна Юшина також поділилася своїм рецептом.

"Я ж наважуся на ваш суд запропонувати свій варіант таких котлеток, тим більше, що отримала по них вже багато відгуків, і всім вони дуже подобаються!", – відзначила кулінар.

Для приготування рублених курячих котлет із сиром і зеленню нам знадобляться такі інгредієнти:

  • філе куряче - 500 г
  • сир твердий - 100 г
  • яйця - 2 шт.
  • сметана - 2 ст.л.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • часник - 2-3 зуб.
  • кріп - пів пучка
  • крохмаль - 2-3 ст.л.
  • паприка (можна копчену) - 1 ч.л.
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком
  • олія для смаження

Куряче філе нарізаємо дрібними кубиками. Цибулю та часник або перебиваємо в блендері до однорідності, або натираємо на дрібній тертці. Кріп дрібно нарізаємо. Сир натираємо на крупній тертці.

В мисці змішуємо нарізане куряче філе, сир, цибулю з часником, кріп, яйця, сметану, додаємо крохмаль, паприку, сіль і перець за смаком і перемішуємо все до однорідної консистенції.

Смажимо рублені котлети на розігрітій сковороді з достатньою кількістю олії, викладаючи мʼясну масу ложкою. Готуємо до золотистої скоринки з обох боків. Після того, як перевернули, накриваємо сковороду кришкою, щоб котлетки добре просмажилися.

Останні новини України:

Весь секрет у соусі: кулінар показав, як смачно приготувати картоплю.

Улюблений осінній десерт: рецепт легкого яблучного пирога з корицею.

Три топові маринади для курки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво поділився рецептами.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader