Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four
Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four

Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four

Легендарний родстер у стилі ретро з’явиться у продажу наступного року. Покупці зможуть обирати між 6-ступеневою “механікою” або 8-діапазонним “автоматом” ZF.

Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four - Фото 1

Британська “класика” – Morgan Plus Four – з’явиться у продажу на американському ринку на початку 2025 року. Загалом компанія має намір відправити на американську землю 325 екземплярів свого культового родстера. За попередніми даними, орієнтовна вартість у США стартуватиме з позначки $74500. У компанії Morgan каже, що перші кілька сотень автомобілів уже зарезервовані потенційними клієнтами.

Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four - Фото 2

За ціну нового Chevrolet Corvette Stingray покупці отримають 2-літровий чотирициліндровий турбований двигун від BMW, який видає 255 к.с. і 350 Нм у поєднанні з 6-ступеневою “механікою”. Цей тандем дозволяє розганяти до 100 км/год за 5,2 секунди, а максимальна швидкість – 240 км/год. З альтернативною 8-ступеневою АКП крутний момент досягає 400 Нм, що дозволяє скоротити час розгону 0-100 км/год до 4,8 секунди.

Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four - Фото 3

Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four - Фото 4

Новинка отримала модернізовану підвіску з новими пружинами та амортизаторами, а також опційний пакет Dynamic Handling, який включає задній стабілізатор поперечної стійкості та спеціальне налаштування пружин і амортизаторів від Nitron. Новий Morgan Plus Four – перша чотириколісна модель бренду, яка отримала омологацію у США з 2006 року.

Morgan анонсував старт продажу нового родстера Plus Four - Фото 5

Джерело матеріала
loader