Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році
Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році

Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році

Озирніться довкола. На щоденній основі треба заряджати смартфон, навушники, годинники, навіть зубні щітки. Щоб зарядити їх всі та не перетворити стіл чи приліжкову тумбу на «ковбасу» з кабелів існують гарні та бездротові зарядні платформи. Часто вони адаптовані для кількох пристроїв — саме для тих гаджетів, які потребують регулярної підзарядки. Зарядні платформи допомагають звільнити простір і не хвилюватися про запас енергії. І якщо ви ще не відкрили для себе такі зарядні станції і як власник «яблучної» техніки не чули про MagSafe, то ця добірка стане корисний гайдом з аксесуарів.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році - Фото 1

Зміст

  • 1 MagSafe: що це за технологія?
  • 2 Популярні моделі зарядних станцій з MagSafe у 2024 році
    • 2.1 Canyon CNS-WCS404B
    • 2.2 Native Union Snap
    • 2.3 Proove Omni Power 3 in 1
    • 2.4 BASEUS MagPro 2in1
    • 2.5 Proove Magnetic Field 3 in 1
    • 2.6 Acefast E16 Desktop
    • 2.7 ANKER 3-in-1 Cube with MagSafe

MagSafe: що це за технологія?

Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році - Фото 2

MagSafe — технологія бездротової зарядки, вперше представлена компанією Apple у 2020 році разом з iPhone 12. Однак ідейно магнітний роз’єм вже зустрічався в ранніх пристроях Apple — у 2006 році в MacBook. Це культова деталь отримала багато позитивних відгуків від користувачів, адже якщо раптово зачепити кабель живлення, то він просто від’єднається, не пошкоджуючи порт або сам кабель.

І хоча у 2016 році сталася заміна на універсальний порт USB-C, Apple повернули MagSafe у 2020 році, але вже для лінійки смартфонів. MagSafe комбінує і магнітне кріплення, і бездротову зарядку, а тому запустила швидкісний конвеєр для аксесуарів — магнітні чохли, підставки, гаманці та інші пристрої стали доповнювати функціональність смартфонів.

Ключова перевага MagSafe — це стабільність зарядки, адже магнітне кріплення знижує ймовірність від’єднання під час заряджання, навіть якщо пристрій рухається. А тому ситуації, коли ніби поклав на ніч смартфон заряджатися, а вранці зустрів 2%, з MagSafe точно не буде.

Популярні моделі зарядних станцій з MagSafe у 2024 році

На сьогодні ринок доступних аксесуарів не обмежуються лише фірмовими рішеннями від Apple. Різномаїття дозволяє кожному обрати зарядку за своїм бюджетом і вимогами до дизайну:

Canyon CNS-WCS404B

11

Canyon CNS-WCS404B — це традиційна на вигляд станція для зарядки чотирьох гаджетів одночасно. Ця модель класна для родини, адже аксесуар дозволяє заряджати пару смартфонів і дрібну електроніку, типу навушників чи годинника. Завдяки інтелектуальному чіпсету «Bland» видає оптимальну напругу зарядки для кожного гаджета, а тому не буде шкодити їхнім батареям.

Станція підійде для власника будь-якого смартфона і навушників з підтримкою стандарту Qi. Також модель адаптована для смарт-годинників Apple Watch від 2 до 7 серії.

Ціна за Canyon CNS-WCS404B варіюється від 2 503 до 3 864 гривень.

Native Union Snap

11

Для тих, хто розраховує на більший бюджет, можна розглянути такий бренд як Native Union. Це також комплексне рішення, адже одночасно працює з трьома гаджетами. Підходить для iPhone від 12 серії, AirPods або AirPods Pro з Qi-кейсами, а також Apple Watch, для яких передбачена окрема зарядна панель.

Конструкція Native Union Snap дозволяє регулювати стійку для смартфона, дозволяючи змінювати його положення (доступна і книжкова, і альбомна орієнтація). Наприклад якщо потрібно вийти на онлайн-дзвінок, то аксесуар буде і заряджати пристрій, і працювати як штатив.

Для інших пристроїв передбачений порт USB-C, а світлодіодна індикація допоможе впевнитися, що iPhone й AirPods точно заряджаються.

Ціна на Native Union Snap значно більша за попередню — від 6 999 до 8 539 гривень.

Proove Omni Power 3 in 1

1Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році - Фото 8

Proove Omni Power 3 in 1 — зарядна платформа від доволі молодого, але амбітного бренду. Як зрозуміло з назви пристрій підходить для зарядки одразу трьох гаджетів. Для кожного пристрою (годинника, навушників і смартфона) передбачені окремі пази. Пристрій інтелектуально розподіляє напругу між гаджетами, наприклад, 2,5 В для годинника, 3,5 В для навушників і 15 В для смартфона.

Дизайн моделі лаконічний, для своєї ціни, яка стартує з 1 300 гривень, Proove Omni Power пропонує доволі естетичний вигляд. Передбачена система захисту, яка не дозволяє аксесуару перегріватися, а матеріали стійкі до корозії та активного щоденного використання.

BASEUS MagPro 2in1

11

Для компактного робочого столу або невеликої тумби біля ліжка краще обирати такі моделі як BASEUS MagPro 2in1. Хоч і маленький, але корисний аксесуар дозволить відновлювати енергію одразу двох гаджетів.

Мініатюрна коробочка підходить для зарядки смартфонів (видає 15 Вт для iPhone) і обладнана місцем для навушників. Вбудований кабель з висувною конструкцією робить BASEUS MagPro ще більш портативним рішенням, яке чудово підходить для подорожі.

Платформа для смартфона регулюється (від 0 до 60°), а сам смартфон можна кріпити як в альбомній, так і в книжковій орієнтації, що зручно для перегляду контенту. А для власників Apple Watch у BASEUS MagPro також є вихід USB-C на бічній панелі (для зарядного пристрою годинника).

За маленького помічника треба буде віддати доступну суму — від 1 500 до 2 000 гривень.

Proove Magnetic Field 3 in 1

Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році - Фото 11Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році - Фото 12

Ще одну модель від бренду Proove варто розглянути завдяки естетичному дизайну. Таке рішення буде мати гарний вигляд на сучасному робочому стилі чи в мінімалістичному інтер’єрі.

Proove Magnetic Field 3 in 1 підходить для зарядки смартфона (до 15 Вт), смарт-годинника Apple Watch (до 5 Вт) та бездротових навушників AirPods (до 3 Вт). Адаптований для будь-якого Qi-сумісного пристрою та налаштовує оптимальну напругу для кожного типу гаджета.

Виробник наголошує, що для повної потужності ця модель вимагає підключення зовнішнього зарядного пристрою з підтримкою технологій Power Delivery 2.0/3.0 або Quick Charge 2.0/3.0 і потужністю не менше 20 Вт.

Ціна на Proove Magnetic Field 3 in 1 варіюється від 1 495 до 2 550 гривень.

Acefast E16 Desktop

Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році - Фото 13Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році - Фото 14

Стриманий за дизайном аксесуар від Acefast також може стати класним доповненням офісного воркспейсу. Пропонує три зони для розміщення смартфона (до 15 Вт), годинника (до 2.5 Вт) і навушників (до 3 Вт). Але всі вони розміщуються на єдиній стійці, завдяки чому конструкція моделі дуже компактна та не займе багато місця на поверхні робочого столу.

Універсальність та зручні габарити Acefast E16 Desktop роблять цей аксесуар ідеальним варіантом подарунка колезі. Ціна стартує від 919 гривень.

ANKER 3-in-1 Cube with MagSafe

Найкращі зарядні станції з MagSafe у 2024 році - Фото 151

З дорожчих моделей виділяється аксесуар від ANKER. Це перевірена техніка, з офіційною сертифікацією для пристроїв Apple. Модель підходить для вашого iPhone, Apple Watch і AirPods, має компактну конструкцію, тому класно підходить для подорожей.

Для смартфона видає 15 Вт напруги, тому ANKER 3-in-1 Cube with MagSafe швидко зарядить iPhone як 12, так і 15 серії, також видає оптимальну зарядку для Apple Watch Ultra, а також годинників від 7 до 9 серії.

Платформа для смартфона регулюється (доступний кут огляду до 60°). Завдяки цьому гаджет можна розміщати в різному положенні, не знімаючи з зарядки.

Вартість ANKER 3-in-1 Cube with MagSafe одна з найдорожчих в підбірці (від 6 000 до 8 500 гривень), але варто зауважити, що в комплекті до бездротової станції, постачається зарядний пристрій 30 Вт і кабель USB-C — USB-C довжиною 1,5 м.

Теги за темою
Apple
Джерело матеріала
loader