Пропагандист російського ресурсу «Известия» зазнав поранення поблизу Часового Яру
Пропагандист російського ресурсу «Известия» зазнав поранення поблизу Часового Яру

Пропагандист російського ресурсу «Известия» зазнав поранення поблизу Часового Яру

Пропагандиста госпіталізували з опіками, осколковими пораненнями й переломами обох ніг.

Пропагандист російського ресурсу «Известия» Денис Кулага зазнав поранення унаслідок атаки FPV-дрона під Часовим Яром на Донеччині. Про це повідомили на сайті «Известий».

У матеріалі вказано, що він повертався зі зйомок на квадроциклі з російськими військовими. На опублікованому відео помітно, що Кулага був одягнений у камуфляжну форму без наліпок «Преса».

Пропагандиста госпіталізували з опіками, осколковими пораненнями й переломами обох ніг. Наразі його життю нічого не загрожує.

У травні телеоператор пропагандистської ВГТРК (Всероссийская государственная телевизионная и радиовещательная компания) Олександр Пушин також зазнав поранення у Вовчанську на Харківщині. За даними російських ресурсів, під його машиною спрацювала міна.

Раніше в Україні загинув пропагандист, військовий кореспондент «Известий» Семен Єрьомін, який висвітлював бойові дії з початку повномасштабного російського вторгнення в ​​лютому 2022 року. За даними «Известий», Єрьомін помер внаслідок атаки українського FPV-дрона. Він отримав поранення, коли знімав репортаж у Запорізькій області. 

Фото: «Известия»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
війна
Джерело матеріала
loader