Старовинний котедж у горах у сільській місцевості назвали будинком мрії інтроверта
Старовинний котедж у горах у сільській місцевості назвали будинком мрії інтроверта

Старовинний котедж у горах у сільській місцевості назвали будинком мрії інтроверта

Будівля розташована поруч із невеликим струмком і маловикористовуваною дорогою. Найближче село розташоване майже за 10 кілометрів, що дасть змогу потенційним покупцям усамітнитися далеко від суспільства.

Невеликий кам'яний котедж у самому серці шотландської гірської сільської місцевості назвали будинком мрії інтроверта через його відокремлене розташування за 6 миль від найближчого населеного пункту. Про це пише Oddity Central.

Розташований на пагорбах Сазерленда, Brae Cottage є традиційним котеджем із вітальнею, двома спальнями, кухнею і ванною кімнатою, в яку надходить вода з природного джерела. На ділянці розташовані дві господарські будівлі. Одна з них призначена для зберігання вугілля. До будинку додаються також 2 акри землі.

Потенційним покупцям потрібно буде викласти 130 000 фунтів стерлінгів за ділянку
Фото: Oddity Central

Котедж розташований поруч із невеликим струмком і рідко використовуваною дорогою. Найближче село розташоване за 6 миль (9,6 км), хоча на фотознімках із дрона не видно жодних довколишніх поселень. Однак потенційним покупцям потрібно буде викласти 130 000 фунтів стерлінгів за ділянку і можливість побути далеко від цивілізації.

"Котедж Brae розташований у приголомшливому місці, поруч зі струмком, відомим як Abhainn an r-Stratha Charnaig, що протікає через водоспад Торболл, і оточений приголомшливими краєвидами на пагорби Creag Dail na Meine і Beinn Domhnaill. Однак перш ніж ви купите цю відокремлену перлину, вам слід знати, що вона потребує ремонту, оскільки у своєму нинішньому стані "непридатна для життя". На ділянці немає ні електрики, ні газу. Однак надворі XXI століття, і життя в автономному режимі не стоїть на місці, тож цей будинок може стати гідним проєктом для справжнього інтроверта", — йдеться в оголошенні про продаж.

Раніше Фокус повідомляв, що будинки в житловому районі хочуть знести через проблеми з ґрунтом. Майкл Кеог, який прожив в одному з них чверть століття, розповів, що будівлі стали головною мішенню для вандалів і викрадачів металу.

Також стало відомо, що незнайомка отримала права на будинок вартістю $4 млн без відома власника. Крейг Адамс продовжує жити у своєму помешканні разом із дружиною, однак за документами воно більше йому не належить. Новою власницею стала Доун Мангам, яка вказала чоловіка як свого боржника.

Теги за темою
Гроші
Джерело матеріала
loader
loader