«Затишшя перед бурею»: медіум розповіла, чи будуть росіяни атакувати наші АЕС
«Затишшя перед бурею»: медіум розповіла, чи будуть росіяни атакувати наші АЕС

«Затишшя перед бурею»: медіум розповіла, чи будуть росіяни атакувати наші АЕС

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зеленський заявив, що росія за допомогою китайських супутників фотографує українські АЕС. З нашого досвіду, якщо росія фотографує певні об'єкти, то виникає загроза ударів. Чи планують вони атакувати атомні електростанції українські?

Так, планують. Зараз більше у планах на 10-ий місяць, десь близько 18-ого числа. Радіація, шкода саме для дітей до 13 років є.

А які саме атомні електростанції під загрозою?

Рівненщина, Запоріжжя, не знаю, біля Вінниці щось може бути, де зможуть влучити. Затишшя перед бурею. Зараз вони тихо себе поводять, а потім будуть дуже сильні обстріли масовані. Але у 2024 році знову програється карта все ж таки якогось таймауту, домовленості на певних територіях. На спільних територіях продовжується, питання не закривається.

Зараз жовтень, починається пора золота, починається пора Гелловіна, свято, це фінансові канали, фінансові можливості… Вирішення все ж таки важливих питань доленосних переходить на жовтень-листопад, осінні місяці.

6-е, 4-е, 19-е, 18-е – бути потрібно обережними. І у мене таке відчуття, що має бути у людей якийсь запас їжі, запас води питної, тому що дійсно загроза йде. Це загроза радіації і, знову ж, вода. Примусові такі будуть якісь трагічні методи, щоби все ж таки саме цього року відбулись за їхніми умовами домовленості. Але впирається все у вибори в Америці.

Джерело матеріала
loader