Племінниця Чарльза III принцеса Беатріс вдруге стане мамою
Племінниця Чарльза III принцеса Беатріс вдруге стане мамою

Племінниця Чарльза III принцеса Беатріс вдруге стане мамою

Радісною новиною королівська сім'я поділилась на офіційних сторінках. Монарх теж вже знає щасливу звістку й дуже радий.

Друга спільна дитина для принцеси Беатріс та її чоловіка з'явиться на світ приблизно на початку нового року. Нагадаємо, що Едоардо Мапеллі Моцці також виховує сина Крістофера Вульфа від попередніх стосунків, тому він стане батьком втретє.

Її Королівська Високість Принцеса Беатріс та пан Едоардо Мапеллі Моцці дуже раді повідомити, що на початку нового року вони очікують на другу спільну дитину – братика чи сестричку для Вульфі та Сієнни. Його Величність Король вже поінформований, і вся родина дуже рада цій новині,
– пишуть на сторінці монаршої сім'ї.

Племінниця Чарльза III принцеса Беатріс вдруге стане мамою - Фото 1
Едоардо з дітьми / Фото з інстаграму королівської сім'ї

Що відомо про сім'ю принцеси Беатріс

  • У 2018 році донька принца Ендрю та Сари Йоркської принцеса Беатріс та Едоардо Мапеллі Моцці офіційно повідомили про романтичні стосунки. Через рік вони заручилися, а в 2020 році зіграли скромне весілля з мінімальною кількістю гостей через пандемію коронавірусу.
  • Принцеса Беатріс народила доньку через півтора року після весілля з Едоардо. Повне ім'я дівчинки – Сієнна Елізабет Мапеллі Моцці. Назвавши так донечку, принцеса віддала шану бабусі Єлизаветі II та своїй матері Сарі Йоркській. Пара зумисне шукала італійське ім'я, яке починалося б з літери S.
  • Принцеса Беатріс приховує своє життя від публіки та вкрай рідко показує дівчинку.
Джерело матеріала
loader