Озвучено оновлені ціни на зернові в Україні
Озвучено оновлені ціни на зернові в Україні

Озвучено оновлені ціни на зернові в Україні

В AgroMarket UUB від Української універсальної біржі оновлено підсумки за період з 23 по 29 вересня, повідомляє agronews.ua.

Вартість кукурудзи на початку тижня відображала незначну корекцію до зниження, після чого продовжила демонструвати помірну висхідну динаміку. Така ситуація була зумовлена недостатньою пропозицією зернової через стримування продажів аграріями та попитом трейдерів.

Img 8377

«Ринок пшениці демонстрував неоднорідну динаміку. Ціни на продовольчу пшеницю залишилися стабільними, тоді як на фуражну пшеницю спостерігалося зростання, обумовлене активним попитом експортерів. Недостатня пропозиція якісної пшениці та очікування аграріями подальшого подорожчання зерна також додавали підтримки. Ціни на соняшник також продовжили зростати через стабільний високий попит олійно переробних заводів та обмежену пропозицію сировини на ринку», – зазначають аналітики УУБ.

Українська універсальна біржа продовжує активно працювати на аграрному ринку та пропонує новий рівень сервісу: організований ринок зернових та олійних – БІРЖОВІ ТОРГИ АГРОПРОДУКЦІЄЮ ВІД УУБ. З детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням.

У п’ятницю, 27 вересня, ф’ючерси на соєві боби в Чикаго зросли через потенційну шкоду врожаю від урагану Хелен. Кукурудза також подорожчала, тоді як пшениця зафіксувала помірне падіння.

«Котирування на пшеницю впали на тлі великої конкуренції з боку недорогих поставок з країни-терориста на міжнародних експортних ринках», – додають аналітики УУБ.

Щоб ознайомитися з оглядом цінових індикативів ринку, перейдіть у безкоштовний чат-бот для купівлі та продажу аграрної продукції в Телеграм – AgroMarket UUB, далі – «поділитись номером» і обираєте розділ «Аналітика».



Перегляди: 0
Теги за темою
ціни
Джерело матеріала
loader
loader