Вапняний наліт зникне назавжди: засіб, який відчистить унітаз до блиску
Вапняний наліт зникне назавжди: засіб, який відчистить унітаз до блиску

Вапняний наліт зникне назавжди: засіб, який відчистить унітаз до блиску

Експерт із прибирання поділилась ефективним засобом, який допоможе уникнути накопичення вапняного нальоту в унітазі.

Вапняний наліт є поширеною проблемою в багатьох домогосподарствах. Цей неприємний наліт накопичується не лише на унітазах, а й на чайниках, пральних машинах та душових кабінах. Він утворює непривабливі плями, які з часом можуть набути жовтуватого відтінку.

Експерт з прибирання Джен Нідхем, відома як "Хрещена фея-прибиральниця", поділилася своїми порадами щодо видалення вапняного нальоту. Вона запевняє, що пемза - це найефективніший засіб, пише Еxpress.

Джен радить спершу видалити воду з дна унітазу за допомогою щітки, а потім обережно пройтися пемзою по слідах вапняного нальоту. Завдяки своїй пористій структурі, пемза чудово справляється із забрудненнями.

Після видалення вапняного нальоту, Джен рекомендує щодня використовувати гель для унітазу. Цей продукт допоможе контролювати накопичення вапняного нальоту у майбутньому.

Універсальний засіб для чищення
Універсальний засіб для чищення / Інфографіка: Главред

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader