Відома журналістка потрапила в ДТП і показала наслідки: "В'їхала велика фура"
Відома журналістка потрапила в ДТП і показала наслідки: "В'їхала велика фура"

Відома журналістка потрапила в ДТП і показала наслідки: "В'їхала велика фура"

Доротюк розповіла про своє самопочуття.

Відома українська ведуча та інтерв'юерка Аліна Доротюк потрапила в ДТП.

Інцидент трапився ввечері, коли Аліна їхала у справах. У автівку журналістки врізалася фура. На щастя, минуло без жертв і знаменитість почувається добре. Тим не менш, авто Доротюк сильно постраждало і зараз у дуже понівеченому стані. Тому вона зізналася, що найбільше у цій ситуації її засмутила ціна подальшого ремонту транспорту.

"По дорозі в кіно я застрягла в заторі. Коли раптом зліва в мене вʼїхала велика фура. Найобразливіше навіть не те, що у винуватця не виявилося страхового поліса і тепер на мене чекає "десять кіл пекла" для відшкодування збитків через МТСБУ. А те, що в авто винуватця жодного пошкодження. А в мене пів машини зчесано, пошматоване переднє колесо і дзеркало зліва. Почуваюся добре. Я навіть не злякалася, просто дуже прикра ситуація. Це купа грошей на машину. Я просто все вимірюю в грошову еквіваленті", - розповіла інтерв'юерка в Instagram.

Після прикрого інциденту зірка додала, що все ж не дуже впадає у відчай, адже є й позитивні моменти у цій ситуації. Зокрема, спілкування з патрульною поліцією.

"Приємності у цій ситуації також були. Це патрульна поліція. Звісно, чекати дві години, то не дуже. Але комунікацію оцінюю на 12/10", - додала Аліна.

  • Лілія Ребрик показала фото з першого весілля 34-річної доньки Вертинського: "Було багато сліз"
  • Помер російський співак В'ячеслав Добринін
  • Камалія здивувала, як донька Мохаммада Захура від дружини-росіянки зруйнувала їхній шлюб
Джерело матеріала
loader