120 осіб подадуть позови проти P. Diddy зі звинуваченнями у сексуальному насильстві
120 осіб подадуть позови проти P. Diddy зі звинуваченнями у сексуальному насильстві

120 осіб подадуть позови проти P. Diddy зі звинуваченнями у сексуальному насильстві

Проти американського репера та продюсера P. Diddy (Шона Комбса) буде подано ще 120 позовів про сексуальне насильство. Про це під час пресконференції повідомив адвокат з Техасу Тоні Бузбі, який представляє інтереси потерпілої сторони. Про це повідомляє NBC News.

Справа поповниться обвинуваченнями різного характеру: насильницький сексуальний напад або згвалтування, сприяння сексу шляхом використання заборонених речовин, поширення відеозаписів, сексуальне насильство над неповнолітніми. Ймовірні злочини охоплюють 2000-ті та 2010-ті роки, коли Комбс був на піку своєї кар'єри. За словами адвоката, 25 обвинувачів на момент цих інцидентів були неповнолітніми, а одній з тих, хто постраждав під час вечірок, було лише 9 років.

- Це вже довгий список, але через характер цієї справи ми збираємося переконатися, чорт забирай, що ми маємо рацію, перш ніж зробити це. Ці імена вас шокують.

На тлі скандалу до офісу адвоката звернулося понад 3 000 людей зі звинуваченнями. Вони планують розпочати подання позовів у різних штатах протягом наступних 30 днів. Захист також додав, що імена інших обвинувачених буде названо пізніше.

- Ми викриємо тих, хто підтримував цю поведінку за зачиненими дверима. Ми продовжимо цю справу незалежно від того, кого викриють докази, - сказав Бузбі. – Багато впливових людей… багато брудних секретів.

У той же час захист P. Diddy заявив, що їхній клієнт заперечує все, що трапилося, і "не зможе відповісти на кожне необґрунтоване звинувачення, оскільки все перетворилося на нерозсудливий медійний цирк".

- Містер Комбс категорично заперечує брехливі твердження та наклепи про те, що він піддав сексуальному насильству будь-кого, включаючи неповнолітніх. Він сподівається довести свою невинуватість і виправдати себе в суді, якщо і коли позови будуть подані та вручені, де істина буде встановлена ​​на основі доказів, а не домислів, – сказав адвокат репера Еріка Вулфф.

16 вересня правоохоронці заарештували співака без права внесення застави. Артиста, чиї статки оцінюються більш ніж в один мільярд доларів США, підозрюють у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, домаганнях та зґвалтуванні.

Під час обшуку в будинку Шона поліція вилучила у комп'ютери та інші електронні пристрої, а після надання свідчень P. Diddy у мережу потрапили матеріали про те, що у репера виявили наркотики, зброю та величезну партію пляшок з дитячою олією та лубрикантами. Захист репера стверджував, що це все просто купувалося оптом, як заведено в американців, і навіть назвав мережу магазинів, де ці речі придбали, проте дирекція супермаркету спростувала цю інформацію. У мережі припускають, що співак використовував ці засоби для організації масштабних статевих актів на своїх вечірках, але його адвокати заперечують це.

Теги за темою
Суд
Джерело матеріала
loader
loader