Дівчина може їсти лише два продукти через рідкісну хворобу: як це вплинуло на її інтимне життя
Дівчина може їсти лише два продукти через рідкісну хворобу: як це вплинуло на її інтимне життя

Дівчина може їсти лише два продукти через рідкісну хворобу: як це вплинуло на її інтимне життя

Вона має декілька суворих правилах для побачень.

Жінка з сильною харчовою алергією розповіла, як їй вдається керувати особистим життям.

Про це пише Need To Know.

Керолайн Крей Квінн страждає на синдром активації тучних клітин – імунне захворювання, яке змушує її клітини неправильно ідентифікувати речі як сильні алергени, зокрема всі продукти, окрім двох.

25-річна дівчина харчується лише вівсянкою та гіпоалергенними сумішами, а будь-яка інша їжа загрожує її життю, спричиняючи утруднене дихання, набряки та непритомність.

Як наслідок, молода жінка змушена давати потенційним залицяльникам список суворих правил, яких вони повинні дотримуватися, щоб поцілуватися, і які вона детально описала в TikTok, що став вірусним з 1,7 мільйонами переглядів.

"Щоб хтось міг мене поцілувати, він не повинен нічого їсти за три години до цього", - розповіла виданню американка що працює у сфері охорони здоров'я. "Вони також не можуть їсти жодного з шести моїх основних анафілактичних алергенів – арахіс, горіхи, кунжут, гірчицю, морепродукти або ківі – за 24 години до того, як поцілувати мене. І вони повинні почистити зуби перед тим, як поцілувати мене".

Якщо правила порушені – у неї починають свербіти рот, губи і язик. Щойно Керолайн це відчуває – одразу ж зупиняється і дає зрозуміти, що у неї з'являється реакція. Якщо потрібно, вона одразу чистить зуби і приймає якісь ліки для екстреної допомоги.

Зараз у Керолайн є хлопець, якого звати Раян. Він із задоволенням дотримується правил, і коли вони разом, то їсть ті ж страви, що й вона.

Хоча вона сильно обмежена в їжі, використовуючи лише вівсянку, гіпоалергенну суміш, воду та сіль, Керолайн виявила хитрість на кухні, готуючи вівсяне печиво та крекери, вівсяні вафлі та млинці, пластівці (запечені шматочки вівсяної мюслі з молочною сумішшю) та "морозиво з морозивом", що складається з ріжків вівсяних вафель та морозива, виготовленого на основі молочної суміші.

Попри небезпеку, яку може принести близькість, Керолайн наполягає на тому, щоб не обмежувати себе. Вона сказала: "Поцілунки з хлопцями – це, безумовно, ризик. Це приносить потенційну нестабільність у моє життя, але так само, як і повсякденне життя для мене – наприклад, у мене алергія на собак і котів, і технічно для мене є ризиком просто вийти з дому або піти на пляж. Я можу лежати на пляжі, засмагати, і раптом до мене підійде собака і лизне обличчя. Це була б негайна анафілаксія. Але я не збираюся не ходити на пляж лише тому, що боюся найгіршого сценарію. Так само я могла би повністю уникати поцілунків і просто жити в мильній бульбашці, коли справа доходить до стосунків, але я вирішила піти на невеликий, прорахований ризик, щоб жити повноцінним і щасливим життям. Зважаючи на все це, я, безумовно, дуже пристосована до свого тіла і дуже розумно до нього ставлюся. Я завжди обираю, чи буду я когось цілувати, чи ні. Якщо я почуваюся особливо симптоматично одного дня, я не збираюся цілувати того, з ким зустрічаюся".

Керолайн навіть два роки нікого не цілувала, бо в її будинку з'явилася пліснява, яка загострила її симптоми. Але якщо момент чудовий і вона почувається добре, молода жінка щаслива жити настільки нормальним життям, наскільки це можливо. І вона навіть вважає, що це може бути гарним способом дізнатися, чи вартий хтось вашого часу на ранніх стадіях знайомства.

Вона додала: "Я знаю, що це трохи незвично – перевіряти кандидатів на поцілунок, але це своєрідний чит-код для побачень. Він одразу ж відсіває хлопців, яким на тебе начхати. Якщо вони мають виконати декілька правил, щоб поцілувати тебе, то, очевидно, їм не байдуже, вони зацікавлені, і вони готові докласти чимало зусиль. Тож якщо ви коли-небудь захочете дізнатися, чи серйозно хлопець ставиться до вас, просто скажіть йому, що у вас така хвороба, і попросіть виконати три правила, і ви одразу ж дізнаєтеся!".

Джерело матеріала
loader