Коли садити цибулю на зиму для раннього врожаю: лайфхаки господинь
Коли садити цибулю на зиму для раннього врожаю: лайфхаки господинь

Коли садити цибулю на зиму для раннього врожаю: лайфхаки господинь

Є кілька видів овочів, які можна вирощувати взимку, наприклад, цибуля – дізнайтеся, коли її садити на зиму для раннього врожаю.

Цибулю можна садити восени, щоб запустити цикл його зростання і отримати поштовх до наступного сезону для раннього збирання врожаю.

Коли садити цибулю на зиму для раннього врожаю?

Багато городників сходяться на думці, що осіння посадка цибулі також сприяє отриманню більшої та ароматної цибулі, ніж та, яка виходить при посадці насіння або сівання навесні.

Тож коли садити цибулю на зиму для раннього врожаю?

«Зимовий лук» - це термін, що використовується для опису цибулі кількох сортів, які особливо добре підходять для осінньої посадки та витримують холодні зимові місяці під землею.

Більшість видів цибулі тією чи іншою мірою морозостійкі , але є деякі види, відомі як «зимова цибуля», які краще переносять дуже низькі або навіть негативні температури.

Вам потрібно, щоб до того часу, як температура впаде і настануть перші сильні заморозки, цибуля мала достатньо часу, щоб почати формувати цибулину, а не просто тонку травинку.

Але не варто заохочувати їх надто сильний розвиток, інакше цибуля буде схильна до стрілкування.

Вдавіть насіння цибулі приблизно на глибину чверті дюйма і злегка присипте їх ґрунтом.

Відстань між рослинами цибулі залежить від вибраного сорту; цибулини, зібрані в пучки, необхідно висаджувати з відривом.

Дізнавшись, коли садити цибулю на зиму для раннього врожаю , потрібно пам'ятати, що насіння або сівка потрібно достатньо часу, щоб укоренитися і вкоренитися до заморозків.

Після посадки мульчуйте цибулю, щоб не допустити бур'янів та зберегти вологу. Трохи соломи або подрібненого листя буде цілком достатньо.

Джерело: gardenerspath .

Читайте також:

Урожай вас точно здивує: як виростити зелену цибулю прямо на підвіконні

Коли потрібно садити цибулю, щоб вона виросла великою і солодкою: не проґавте момент

Чим потрібно підгодувати цибулю навесні, щоб вона виросла великою і солодкою: важливі поради .

Джерело матеріала
loader
loader