Макс Назаров: Я не вів і не веду телеграм-канал «Бородатая бабушка». Готую новий проєкт
Макс Назаров: Я не вів і не веду телеграм-канал «Бородатая бабушка». Готую новий проєкт

Макс Назаров: Я не вів і не веду телеграм-канал «Бородатая бабушка». Готую новий проєкт

Інвестором ексведучий каналу «Наш» називає свою дружину.

30 вересня Центр досліджень «Детектора медіа» опублікував звіт про медіапроєкти, які ведуть ексведучі телеканалів, що потрапили під санкції РНБО. На одній з інфографік ексведучого телеканалу  «Наш» Макса Назарова помилково позначили як людину, яка веде телеграм-канал «Бородатая бабушка». 

У розмові з «Детектором медіа» ведучий зазначив,  що зараз має стосунок тільки до телеграм-каналу «Наглый».

«Я не маю відношення до телеграм-каналу “Бородатая бабушка” і ніяких інших телеграм-каналів, окрім свого власного іменного, який називається “Наглый”, який ви зазначили у своїй публікації», — відповів Макс Назаров у коментарі.

Також він розповів, що готує новий ютуб-проєкт.

 «“Да это так” залишається за мною, це теж мій ютуб. До кращих часів він на паузі. Я зараз готую свій новий проєкт. Тільки шукаю формат. Як знайду, — а це, певно, станеться десь за місяць-півтора, — обов'язково ви про це першими дізнаєтесь. Я з ютубу нікуди йти не збираюся», — сказав Макс Назаров.

Він додав, що його проєкти фінансує його дружина:

«Я вам скажу відверто, що мій єдиний інвестор, до того, як я звільнився з телеканалу “Наш”, де я був власником, є й залишається моя дружина… Таке буває, коли Рада національної безпеки і оборони закриває медіа і робить все, щоб журналісти або, скажімо, телеведучі, такі, як я, не могли ніде працювати. Залишається власна справа, тобто мій ютуб, який теж заблоковано. Або дружина, яка в мене займається бізнесом».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader